dotsh

Üstün
Önceki açılmış konulara baktım. Çoğu kişi Spigen veya orijinal adaptörü önermiş. Bir türlü karar veremedim. Hangi adaptörü almalıyım? Önerdiğiniz güzel bir adaptör var mı? Siyah renk olursa iyi olur.

Bağlantıdaki ürünü öneririm. Ben 20W olanını kullanıyorum. Orijinal adaptörler kadar kaliteli olduğunu söyleyebilirim. Samsung belirtmediği satıcılardan da orijinal diye yazılan adaptör almanız önermem. Genelde iade, sahte vb. ürünleri orijinal diye satma sorunu var.

2025-04-16_01-18.webp

2025-04-16_01-31.webp

Benim kullandığım 20W adaptör kardeşim Apple telefonunda ve benim Xiaomi telefonda sorunsuz çalışıyor. Hatta ona da bir tane iş yerinde kullansın diye almıştım. Xiaomi kendi adaptöründen daha hızlı doldurduğunu da belirteyim.

Son düzenleme:
Bağlantıdaki ürünü öneririm. Ben 20W olanını kullanıyorum. Orijinal adaptörler kadar kaliteli olduğunu söyleyebilirim. Samsung belirtmediği satıcılardan da orijinal diye yazılan adaptör almanız önermem. Genelde iade, sahte vb. ürünleri orijinal diye satma sorunu var.

Eki Görüntüle 141035

İleri de herhangi bir problem yaşar mıyım? Ona göre bunu alabilirim belki.

İleri de herhangi bir problem yaşar mıyım?
Hem bu adaptörü hem de kablolarda UGreen, Baseus gibi markaları uzun süredir kullanıyorum. Bir sorun yaşamadım. Ama size bir problem yaşar mıyım cevabına net bir şey diyemem. Yine de sorun yaşayacağınızı sanmıyorum.

Kararsızsanız da kendi sitesinden orijinal almak dışında da pek bir alternatifiniz yok.

Samsung adaptörlerinde hile yapması çok basit. Çinlilerde Spigen gibi ele alınca kaliteli hissettiren markasız ve Samsung modellere benzeyen adaptör kesin satıyorlardır. Bunları topluca alıp kötü bir baskı ile üstüne Samsung yazıp geçiyorlar.

Samsung gibi bir firmanın halen garip aracılar ile satması da ayrı bir saçmalık. Yerlerinde olsam Amazon'un satıcı olduğu şekilde ürün satardım.

Hem bu adaptörü hem de kablolarda Ugreen, Baseus gibi markaları uzun süredir kullanıyorum. Bir sorun yaşamadım. Ama size bir problem yaşar mıyım cevabına net bir şey diyemem. Yine de sorun yaşayacağınızı sanmıyorum.

Kararsızsanız da kendi sitesinden orijinal almak dışında da pek bir alternatifiniz yok.

Samsung adaptörlerinde hile yapması çok basit. Çinlilerde Spigen gibi ele alınca kaliteli hissettiren markasız ve Samsung modellere benzeyen adaptör kesin satıyorlardır. Bunları topluca alıp kötü bir baskı ile üstüne Samsung yazıp geçiyorlar.

Samsung gibi bir firmanın halen garip aracılar ile satması da ayrı bir saçmalık. Yerlerinde olsam Amazon'un satıcı olduğu şekilde ürün satardım.

Sanırım bunu alacağım. Beğenmezsem/sorun yaratırsa en kötü ihtimal iade ederim veya 300 TL çöp olur. Teşekkürler.