İsimbulamajim

Üstün
Bir iddiaya göre Samsung'un yakın zamanda çıkartacağı S24 FE'nin maket görüntüsü ortaya çıktı. Maketin görünümü bu şekilde:

indir.webp

Bu makette S24 FE'de S23 FE'e göre çerçevelerin inceldiği gözüküyor. Gerçekten böyle olursa iyi olur çünkü S23 FE'de çerçeveler epeyce kalındı ve sırf bu sebepten dolayı satın almayan çok kişi vardı.

Bu makette S24 FE'de S23 FE'e göre çerçevelerin inceldiği gözüküyor. Gerçekten böyle olursa iyi olur çünkü S23 FE'de çerçeveler epeyce kalındı ve sırf bu sebepten dolayı satın almayan çok kişi vardı.
Bana yine kalin geldi ya. Ucuz surum diye kismak lazim falan anliyorum ama bu cok rahatsiz edici. Cikisi 600 dolar bir cihaz boyle olmamali diye dusunuyorum.

Çerçeveler yine epey kalın duruyor. %83 - 84 ekran gövde oranı görürseniz öpün başınıza koyun.

Daha SoC kısmı belirsiz, deneysel bir SoC olmasında...

Benim bildigim tasarim bu sekilde olacaktı:
325021.webp

Bir de konudaki gorsellerde kalinlik inanilmaz fazla, fotografin gercek oldugunu düşünmüyorum.

Harbiden neden kalın yapıyorlar anlam veremiyorum. Takoz niyetine kullanalım diye herhalde :rofl: Çevresi bile eski Redmi telefonumdan da kalın. Tek eksi yanı tasarım. Diğer özelliklerini beğeniyorum.

Benim kafam karisti, kimisi S23 FE'de Exynos 2200 ve SD8G1 kullanildi diye 8 Gen 2 olacak diyor, kimisi sadece Exynos 2400 olacak diyor, kimisi hem 2400 hem 8G3 olacak diyor.

2400 olursa S24 ve S24+'a olan talep azalır. 8 Gen 2'nin maliyeti de 2400'den fazladır diye düşünüyorum.

Geriye tek seçenek kalıyor = MediaTek Dimensity 8* veya 9* serisi...