Bence MediaTek işlemci koymaz. Samsung genelde önceki nesilde kullanılan işlemcileri koyuyor.Geriye tek seçenek kalıyor = MediaTek Dimensity 8* veya 9* serisi...
Detaylar
Kim cevapladı?Bence MediaTek işlemci koymaz. Samsung genelde önceki nesilde kullanılan işlemcileri koyuyor.
2200'ü de S23 FE'de kullandı. OC vesaire yaparak da kayda değer ilerleme kaydedemez. Ayrıca 2200 zaten pek verimli değil, OC ile tüketim uçar.
S25 serisinde bile MTK kullanılacağına dair iddialar var. Çünkü söylenilene göre Qualcomm, 8 Gen 4'ün birim adedine 240$ talep ediyormuş
Ne? 240 dolar talep mi? Bu fazla geldi açıkçası bana.2200'ü de S23 FE'de kullandı. OC vesaire yaparak da kayda değer ilerleme kaydedemez. Ayrıca 2200 zaten pek verimli değil, OC ile tüketim uçar.
S25 serisinde bile MTK kullanılacağına dair iddialar var. Çünkü söylenilene göre Qualcomm, 8 Gen 4'ün birim adedine 240$ talep ediyormuş.
Bu maket cihazı ben de kalın buldum açıkçası.
Ne? 240 dolar talep mi? Bu fazla geldi açıkçası bana.
Bu maket cihazı ben de kalın buldum açıkçası.
Oryon mu neydi, öyle bir çekirdek mimarisine geçiş yapılacakmış. Bana göre bunlar affedersin ama s*dik yarışından öteye gitmez. Şahsen S22 - S23 - S23 FE - S24 kullanıcılarının günlük kullanımda aynı deneyimi elde ettiğini düşünüyorum.
Bence önemli olan yazılım, bu konuda da Samsung'u beğendiğim söylenemez
İsimbulamajim
Üstün
Mediatek'in son çıkartığı Dimensity 9300 işlemciside epeyce başarılıydı. Özellikle batarya optimizasyonu çok iyi. Performans olarakta Snapdragon 8 Gen 3 ile neredeyse aynı.2200'ü de S23 FE'de kullandı. OC vesaire yaparak da kayda değer ilerleme kaydedemez. Ayrıca 2200 zaten pek verimli değil, OC ile tüketim uçar.
S25 serisinde bile MTK kullanılacağına dair iddialar var. Çünkü söylenilene göre Qualcomm, 8 Gen 4'ün birim adedine 240$ talep ediyormuş.
MediaTek'in son çıkartığı Dimensity 9300 işlemciside epeyce başarılıydı. Özellikle batarya optimizasyonu çok iyi. Performans olarak da Snapdragon 8 Gen 3 ile neredeyse aynı.
Single Core'da 9300 daha iyiydi, Multi Core'da benzerler.