Annem Bluetooth kulaklıklar zararlı diyor.
Kablolu kulaklık kullanan da 80-90 sene sonra kabristana gidiyor.
BT kulaklık kullanan da 80-90 sene sonra kabristana gidiyor.

Neyse, önerilerinizi bekliyorum.

Bütçen ne? Ek olarak jak girişi yok 24+'ta, ya çevirici alacaksın ya da native Type-C kulaklık bakacaksın. Öyle bir zarar mevzusu yok aslında ama, ondaki o kadarcık şeyden zarar görüyor olsaydık emin olabilirler o 3310'ların katot tüplü CRT'lerin döneminde bizden önce giderlerdi diğer tarafa :D

Bütçen ne? Ek olarak jak girişi yok 24+'ta, ya çevirici alacaksın ya da native Type-C kulaklık bakacaksın. Öyle bir zarar mevzusu yok aslında ama, ondaki o kadarcık şeyden zarar görüyor olsaydık emin olabilirler o 3310'ların katot tüplü CRT'lerin döneminde bizden önce giderlerdi diğer tarafa :D
Piyasayı bilmiyorum pek. Sizler önerin uygun ve güzel fiyatlı şeyler.

Bir de adaptörde önerirsiniz sevinirim. Veya direk Type-C'de olabilir kulaklık.

4G zararlı hocam. Ben 3G kullanıyorum telefonda. (!)

Bir de adaptörde önerirsiniz sevinirim. Veya direk Type-C'de olabilir kulaklık.
Hocam bence annenizi ikna edin kablosuz kulaklık almaya. Piyasadaki kablolu kulaklık yarın bozulacakmış gibi duruyor. Orijinal olanlar da çok pahalı.

Annem Bluetooth kulaklıklar zararlı diyor.
Kablolu kulaklık kullanan da 80-90 sene sonra kabristana gidiyor.
BT kulaklık kullanan da 80-90 sene sonra kabristana gidiyor.

Neyse, önerilerinizi bekliyorum.

Samsung'un kendi kablolu kulaklığı hariç adamakıllı ürün yok. Onu alın. Ama kablosuz a ikna etmeye çalışın. Kabullenirse Buds FE alın.

Teşekkürler hocam. Ama demek istediğim Type-C to 3.5 mm kablosu hehe.