Olay işlemci değil şaka gibisiniz. Apple'a geçmek istiyorum ve arayüzü hoşuma gidiyor. Samsung bu akıcılığı asla da yakalayamaz kusura bakmayın. 2 saat TikTok gezdim S24+ ile ısınıp kasıyor. Telefonu günde 2 kez yeniden başlatıyorum.

Senin cihaz sorunlu olmasın? Şurada birkaç ay öncesine kadar S24 yerine iPhone 13 alacaktım, almakta istiyordum iyi ki S24 almışım. Şu an aktif olarak da kullanıyorum. 5 sene eski külüstür bir cihaza vereceğim parayı Samsung'un amiral gemisi telefonuna veririm daha iyi. Sizin telefon sorunludur, bende su gibi akıyor.

Senin cihaz sorunlu olmasın? Şurada birkaç ay öncesine kadar S24 yerine iPhone 13 alacaktım, almakta istiyordum iyi ki S24 almışım. Şu an aktif olarak da kullanıyorum, 5 sene eski külüstür bir cihaza vereceğim parayı Samsung'un amiral gemisi telefonuna veririm daha iyi. Sizin telefon sorunludur, bende su gibi akıyor.

Hayır sorunlu değil. Isınınca bunu yapıyor. Kapat aç yapmam gerekiyor gerçekten.

Senin cihaz sorunlu olmasın? Şurada birkaç ay öncesine kadar S24 yerine iPhone 13 alacaktım, almakta istiyordum iyi ki S24 almışım. Şu an aktif olarak da kullanıyorum. 5 sene eski külüstür bir cihaza vereceğim parayı Samsung'un amiral gemisi telefonuna veririm daha iyi. Sizin telefon sorunludur, bende su gibi akıyor.

Arkadaşa katılıyorum bende aynı şekilde S24 FE almıştım.

S24 Ultra kullanıyorum pil optimizasyonu One 7'den sonraki UI güncellemeleri ile berbat durumda aynı şekilde S25 ulra kullanan arkadaşımında telefonlar 1 günü çıkaramazken Apple'a laf atmaya gerek yok sıfırı 80k olan bir telefonla iPhone SE 2. nesilin pili aynı gidiyorsa işler değişir ben bu S24 ultrayı aldığımda 1.5 gün gidiyordu pili aynı şekilde S25 Ultra da ne değiştide bu kadar pil ömrü azaldı 5 aylık telefonda Apple Xiaomi Samsung Huawei gibi markaları kullandım saçma şekilde cevap vermeyin.

S24 Ultra kullanıyorum pil optimizasyonu One 7'den sonraki UI güncellemeleri ile berbat durumda aynı şekilde S25 ulra kullanan arkadaşımında telefonlar 1 günü çıkaramazken Apple'a laf atmaya gerek yok sıfırı 80k olan bir telefonla iPhone SE 2. nesilin pili aynı gidiyorsa işler değişir ben bu S24 ultrayı aldığımda 1.5 gün gidiyordu pili aynı şekilde S25 Ultra da Apple Xiaomi Samsung Huawei gibi markaları kullandım saçma şekilde cevap vermeyin.

Ben Apple'a laf atmadım sadece benim için gereksiz pahalı olduğunu ve benim açından gereksiz olduğunu belirttim. Ayrıca neden bir telefona 80k vereyim. Kendi fikrim.

Bir de Watch Ultra'yı satıp ne alabilirim sizce?
Hocam biraz okudum anladığım kadarıyla heves yapmışsınız. 17 güzel telefon evet ama s24+tan geçmeye değmez gibi(bence). 1 haftalık 15 kullanmıştım ve gayet güzeldi ama telefonda hissiyatı dışında bir getirisi olduğunu düşünmüyorum. Güncelde 11 kullanıyorum bende yakında s25+ almayı düşünüyorum. Çünkü ciddi bir upgrade yapıyorum ve istediğim özellikleri karşılıyor. Ama sizin senaryonuzda zaten amiral gemisi bir telefonunuz varken başka bir telefona geçiyorsunuz. Yani bence gereksiz ama hevesiniz çok varsa geçedebilirsiniz bir şey diyemem. Watch ultra kaç olduğuna bağlı. Hali hazırda elinizde varsa kullanın sıfır değilse.

Merhaba, konuyu dağıtmadan iyice anlatmak istiyorum.

• İlk öncelikle iPhone 17 Pro mu, iPhone 17 mi bunu konuşalım. Çok profesyonel bir fotoğrafçı veya videocu değilsen, kamera sana para kazandırmıyor ise iPhone 17 Pro'ya gerek yok. iPhone 17'nin de kamerası oldukça iyi, performans, pil performansı, soğutması vs. yeterli. Bu sebeple iPhone 17 Pro yerine iPhone 17 alıp, geri kalan bütçeye gidip Apple Watch, AirPods falan almak daha mantıklı.
  • S24+'tan iPhone 17'ye geçilir, yükseltme bile yaşarsın. Performans olarak iPhone 17 daha iyi, pil tarafında kaybedecek bir şeyin olmaz. Arka kameralar benzer ancak özellikle ön kamerada iPhone 17, S25 Ultra ve iPhone 16 Pro'dan bile iyi.
  • Zaten iPad'in var mış, yanına bi' iPhone, Apple Watch falan da aldın mı ekosistem yaratırsın. Aralarında dosya aktarımı vs. işini çok kolaylaştırır.
Kısa cevap, geçilir.