Samsung S24 Ultra 74.000 TL'ye satışa çıktı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Hans
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 47
  • Görüntüleme Görüntüleme 2B
  • Etiketler Etiketler
    samsung
Bu arada SoC olayini gercekten bazi insanlar fazla abartiyor. Snapdragon 865 ve uzeri bir SoC, rahatlikla goturuyor ve oldukca seri calisiyor.

Hadi diyelim kafaya cok takiyorsunuz, artik amiral SoC'lar arasinda devasa farklar yok eskisi gibi. Eskiden ayni yil cikmis iPhone'daki Apple A serisi SoC, Samsung'daki Exynos'dan epey daha guclu oluyordu, ama artik muadil amiral gemilerindeki SoC'lar, minimal farklar bulunduruyor. Ornegin Dimensity 9300, Exynos 2400 ve Snapdragon 8 Gen 3, birbirlerine performans olarak ufak tefek ustunlukler kuruyorlar, aralarindaki farki umursamam sahsen. Diger unsurlari kiyaslarim, ornegin ekran, kamera, hizli sarj, yazilim guncelleme destegi gibi.

Not: SoC verimliligi unsurunu mesajima dahil etmedim. SoC verimliligini inceleme gormeden yorumlamak zor. Verimlilik performansini gordukten sonra S24'te Exynos 2400 olup olmamasiyla alakali olumlu/olumsuz konusabiliriz, ancak su an Exynos 2400 var diye camur atmak epey sacma.

Donanımı ne kadar iyi olursa olsun hala millattan kalma ART(JAVA) Android bir sistem üzerine inşa edildiği için çöpten farkı yok.

Donanımı ne kadar iyi olursa olsun hala millattan kalma ART(JAVA) Android bir sistem üzerine inşa edildiği için çöpten farkı yok.
İstersen iOS koyalım telefona, mutlu olursun. Çöp ve eski dediğin sistem güncelleniyor, yerinde saymıyor.

Telefona bu paraları vermeyi bilmiyorum ya, linç yemekte istemiyorum telefona en ufak diyecek bir şey yok ama telefon fiyatı bana mı pahalı geldi?

İstersen iOS koyalım telefona, mutlu olursun. Çöp ve eski dediğin sistem güncelleniyor, yerinde saymıyor.
Burada özgünlükten bahsediyorum. Iphone kullandığımı nereden çıkarttın önyargılı çocuk?

Android güncellense dahi çekirdek ve sistem olarak çok kötü.

Burada özgünlükten bahsediyorum. Iphone kullandığımı nereden çıkarttın önyargılı çocuk?

Android güncellense dahi çekirdek ve sistem olarak çok kötü.
Özgünlük derken neyi kastediyorsun? Birisi yeni bir OS çıkarıp herkesin oraya destek vermesini bekleyecek? Biraz mantıklı düşün.

Özgünlük derken neyi kastediyorsun? Birisi yeni bir OS çıkarıp herkesin oraya destek vermesini bekleyecek? Biraz mantıklı düşün.
2003'lüsün çok yormayacağım seni. Önce önyargından kurtul sonra tartışırız.

Dipnot : Xiaomi telefon kullanıyorum

Fanboyluğa gerek yok. Ama bu bütçeye çıksam Android Tarafı tercih etmezdim. Neyse bakalım umarım yurtdışı fiyatları alt modellerde çok pahalı olmaz Biz IMEI muhabbetinden devam :/
Ben bu bütçeye çıkacak olsam iOS tercih etmezdim. Elin kolun bağlı, hapishane gibi OS.

Şöyle telefonum olsun Dex mode ile beraber Java MC mi dersin, PS2 emülatörü mü dersin, Nintendo emülatörleri mi dersin, PSP emülatörleri mi dersin istediğim kadar özgür olurum. Minik bir bilgisayar, konsol aynı zamanda Android'ler. Özgürlük.

2 yıl sonra desteğini kesip umursamayacağı yeni bir cihaz çıkarmış Samsung ne güzel
Bir naneden anlasan da konuşsan keşke. Ayrıca desteği kesilse bile çöp olmuyor bu cihazlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…