Bence alınmaz, S23 Ultra alabilirsiniz büyük ekran istiyorsanız. Daha ucuz ve aralarında neredeyse fark yok.
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 22 Aralık 2023
- Makaleler
- 10
S22'den geçmeye gerek yok bence. Mutlaka geçeceğim derseniz kullanma amacınıza göre değişir. Şahsen S24 tercih ederdim. Apple ile rahat edemiyorum. Bir cihaz alıyorsam her şeyini tam şekilde kullanmam lazım. 
S24U tablet gibi.
- Makaleler
- 10
Telefonu bende küçük seviyorum. Pil sıkıntısı olmasa 13 mini almayı düşünüyordum.
- Makaleler
- 1
Alınır, her açıdan mükemmel bir cihaz. Ama S22'den neden geçmek istiyorsunuz onu anlamadım 
Doğum günü hediyesi olarak sordular daAlınır, her açıdan mükemmel bir cihaz. Ama S22'den neden geçmek istiyorsunuz onu anlamadım![]()
Valla gayet kaliteli yeni telefonları bence çekinmeyin.Benim de geçesim var ama bir türlü ayağım gitmiyor Samsung'a.![]()
Ultra ve düz seri arasında çok fark var düz 24 olsa evet değmez de.En iyi Android amiral gemisi ama S22'den geçmeye değmez bence.
- Makaleler
- 1
Samsung'un alt modelleri + S23 FE var evde. Hepsinden memnunuz S24 Ultra donanım olarak da mükemmel ayrıca 7 yıl yazılım desteği alacak.
- Makaleler
- 1
Fikirleriniz için sağ olun arkadaşlar üstte bir arkadaşın dediği gibi bir de canlı görmek lazım telefonları. Mağazaya gidip bir göreyim.
Nerede oturduğunuzu bilmiyorum ama örnek verecek olursam Marmara park Samsung çalışanları çok ilgiliydiler.
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
-
Çözüldü Technopat "Hesap kapatılmıştır" sorunu için ne yapabilirim?
- Unlishimaide
-