Samsung S24 Ultra alınır mı?

Nerede oturduğunuzu bilmiyorum ama örnek verecek olursam Marmara park Samsung çalışanları çok ilgiliydiler.
Ben muhtemelen iki urunu yan yana görebilmek için MediaMarkt'a giderim. Burada Apple veya Samsung mağazası yok sanırsam.

Herkes teknik kıyas yaparak alınır alınmaz diyor da işin felsefesi ile ilgilenen pek yok. Aradığım yorum.
Çünkü başlık teknik özelliklere yönelik Tüketim yaparken nelere dikkat etmeliyiz vs. değil. Ama @519 ' nin değindiği nokta, konu dışında da olsa haklı ve önemli.

S24 Ultra alınır alınmasına da S22 den geçmeye değer mi bilmiyorum. Her konuda ciddi yükseltme olur.

S22 kullansam ben geçmez, hala da bir 3 4 yıl kullanırdım.

Hediye gelecek hocam telefondan memnunum ben. Bataryası hariç o çok kötü.

Güzel telefon S24 Ultra, fakat dandik AI ve minnak cilaları saymazsak S23 Ultra ile neredeyse aynı cihaz. Yanları da 15 Pro ve Max gibi dayanıksız, bunu bilerek alın.

Güzel telefon S24 Ultra, fakat dandik AI ve minnak cilaları saymazsak S23 Ultra ile neredeyse aynı cihaz. Yanları da 15 Pro ve Max gibi dayanıksız, bunu bilerek alın.
AI dandik değil kullanışlı güzel bir girisim.

AI dandik değil kullanışlı güzel bir girisim.

Samsung kardeşimiz her Android telefonda kullanılabilecek AI özelliklerini alıp amiral gemisi telefonlara koyup pazarlıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…