Ben muhtemelen iki urunu yan yana görebilmek için MediaMarkt'a giderim. Burada Apple veya Samsung mağazası yok sanırsam.Nerede oturduğunuzu bilmiyorum ama örnek verecek olursam Marmara park Samsung çalışanları çok ilgiliydiler.
Detaylar
Kim cevapladı?Yusuf Kerem
Yetkin
Her türlü Samsung S24 Ultra tokatlıyor.
- Makaleler
- 9
ama S22'den geçmek mantıksız geliyor, tüketim çılgınlığına kapılmayın.
Herkes teknik kıyas yaparak alınır alınmaz diyor da işin felsefesi ile ilgilenen pek yok. Aradığım yorum.
Çünkü başlık teknik özelliklere yönelikHerkes teknik kıyas yaparak alınır alınmaz diyor da işin felsefesi ile ilgilenen pek yok. Aradığım yorum.
- Makaleler
- 3
S24 Ultra alınır alınmasına da S22 den geçmeye değer mi bilmiyorum. Her konuda ciddi yükseltme olur.
Hediye gelecek hocam telefondan memnunum ben. Bataryası hariç o çok kötü.S22 kullansam ben geçmez, hala da bir 3 4 yıl kullanırdım.
Hediye gelecek hocam telefondan memnunum ben. Bataryası hariç o çok kötü.
Güzel telefon S24 Ultra, fakat dandik AI ve minnak cilaları saymazsak S23 Ultra ile neredeyse aynı cihaz. Yanları da 15 Pro ve Max gibi dayanıksız, bunu bilerek alın.
AI dandik değil kullanışlı güzel bir girisim.Güzel telefon S24 Ultra, fakat dandik AI ve minnak cilaları saymazsak S23 Ultra ile neredeyse aynı cihaz. Yanları da 15 Pro ve Max gibi dayanıksız, bunu bilerek alın.
Samsung kardeşimiz her Android telefonda kullanılabilecek AI özelliklerini alıp amiral gemisi telefonlara koyup pazarlıyor.