Paran olup da Xiaomi alma. Denemek için çok geç. Yurt dışı pixel alabilirsin, kayıt olur. Diğer cihazlarda kayıt oluyor mu bilmiyorum başka da önermem gibi. Hayatsız isen "şimi al ruum at".

HyperOS işine gelirse. Şahsen ben sevdim. Sevmeyen de olur. Bayilerde denesen iyi olur.

Hocam ben sizde bir Apple almama pişmanlığı görüyorum. S24U kesmiyorsa hani 25U da alsan, Xperia 1 M7 de alsan kesmeyeblilir. Şahsen Apple cihazları fiyatları sebebiyle sevmesem de Android tarafı sizi memnun etmediyse biraz paraya kıyıp güzel bir iPhone alın.

Ben bu hareketi asla yapmam ama siz hala eski IP11'inizi özlüyorsunuz :D Hani bir arkadaş "iPhone kamerasi iPhone kamerasidir" diyordu ya heh işle onun gibi, Android kullanmak biraz seven adamın işidir. Verdiği özgürlük bir başka ama her seyi otomasyon yapsın, çoğu servis paralı olsun dersek de Apple vazgecilmez olabilir :D

En üst segment telefonların neredeyse hepsi alınır.

OnePlus TR de çok kullanan yok hatta yüzde 1'den bile az olabilir. O yüzden tercih etmezdim. Yurtdısındada pek alınan marka değil.

TR'de cok kullanan olmamasi cihazdan ne goturuyor? Bir cihazin ne kadar sattigina gore mi onun iyiligi belirleniyor.

Hocam ben sizde bir Apple almama pişmanlığı görüyorum. S24U kesmiyorsa hani 25U da alsan, Xperia 1 M7 de alsan kesmeyeblilir. Şahsen Apple cihazları fiyatları sebebiyle sevmesem de Android tarafı sizi memnun etmediyse biraz paraya kıyıp güzel bir iPhone alın.

Ben bu hareketi asla yapmam ama siz hala eski IP11'inizi özlüyorsunuz :D Hani bir arkadaş "iPhone kamerasi iPhone kamerasidir" diyordu ya heh işle onun gibi, Android kullanmak biraz seven adamın işidir. Verdiği özgürlük bir başka ama her seyi otomasyon yapsın, çoğu servis paralı olsun dersek de Apple vazgecilmez olabilir :D
Bu yorum çok hoşuma gitti. Şahsen, 16'nın bataryasının beni bu kadar uzun süre götürmeyeceğini bildiğim için o konuda bir tık pişmanlık yaşamıyorum. Sadece, ekranın çok büyük olması ve klasik, nadiren de yaşansa ufak tefek takılmaların Android'in o iOS'taki kusursuzluğu hissettirmemesi bir tık moralimi bozuyor.

Tablet gibi telefon ve kalın, rahat kullanmak çok zor. Yazdım mı bilmiyorum ama S22 Ultra'ya bakabilirdin, daha küçük ve kibar bir telefondu.
Dostum, yanlış anlama, bu memi şakasına attım ama 2 nesil eski cihazı neden alayım ki 55.000 TL bütçeyle?

1752420632366.webp

2
55 binin hepsine telefon almasaydın. Sırf en üst model diye rahat kullanamadığın telefona gerek yok. Eski model olsa bile çoğu telefondan performanslı.
2 yıl daha az güncelleme alacak ve kamera kalitesi daha düşük bir cihazdı. Zaten akıllı saatim var, ona bütçe ayırmama gerek yoktu. İş için kullanacaktım, batarya önemliydi ve kamera da çok önemliydi. Yani gayet de gerek vardı.