- Makaleler
- 6
Peki S25+ alınır mı? Arasında fiyat farkı var bayağı fakat çıkarsam değer mi?
S24+ a göre çip dışında pek fark hissetmezsin. Senin tercihin.
Peki S25+ alınır mı? Arasında fiyat farkı var bayağı fakat çıkarsam değer mi?
Biri 31k, diğeri 57k. Arada az bir fiyat farkı yok. Yonga olarak S24 Plus gibi Exynos kullanmıyor TR'deki cihaz direkt SD işlemci ile geliyor. SD çok daha iyi. Günlük kullanımda fark eder mi dersen yan yana iki cihazı kullanmadıkça fark hissetmezsin. Bir de amacın oyun falan değilse Exynos 2400 yeterli olur sana.Peki S25+ alınır mı? Arasında fiyat farkı var bayağı fakat çıkarsam değer mi?
S24+ a göre çip dışında pek fark hissetmezsin. Senin tercihin.
Anladım, işlemcinin sorunsuz olması yeterli benim için. Ayrıca S25+ Wİ-Fİ 7 desteklediğinden daha iyi olur diye düşünmüştüm.Biri 31k, diğeri 57k. Arada az bir fiyat farkı yok. Yonga olarak S24 Plus gibi Exynos kullanmıyor TR'deki cihaz direkt SD işlemci ile geliyor. SD çok daha iyi. Günlük kullanımda fark eder mi dersen yan yana iki cihazı kullanmadıkça fark hissetmezsin. Bir de amacın oyun falan değilse Exynos 2400 yeterli olur sana.
Diğer türlü performans, güç tüketimi, optimizasyon, termal yönetim, ISP gibi konularda SD 8 Elite çok daha iyi bir model.
Kamera olarak yine telephoto dışında fark yok ama CPU farklı olduğu S25 Plus kamera olarak daha iyi.
Geçen defada demiştim bence gerek yok ama aradaki fiyat farkı senin için sorun olmayacaksa ve Wi-Fi7 benim için şart diyorsan S25+ alabilirsin.Anladım, işlemcinin sorunsuz olması yeterli benim için. Ayrıca S25+ Wİ-Fİ 7 desteklediğinden daha iyi olur diye düşünmüştüm.
@Aakons S25 FE Amazon'dan alacaktım normalde, Amazon satıcılı stok kalmadığı için Hepsiburada'dan alacağım. Fakat orada fiyatı 33 bin TL, çıkmışken S24+ fiyatına çıkıp onu alsam olur mu? Herhangi bir sorunu var mı şebeke veya ısınma gibi.
Kamera olarak hangisi daha iyi?
S25 FE'de olup S24+ modelinde olmayan bir özellik var mı? Hangisi daha cok ekran süresi verir? Hangisinin kamerası daha iyi?S24+ daha iyi ama ikisinde de aynı çip ve batarya var.
Yani kısılmamış cihaz istiyorsan S24+ alabilirsin ancak gerek yoksa S25 FE.
S25 FE'de olup S24+ modelinde olmayan bir özellik var mı? Hangisi daha cok ekran süresi verir?
S25 FE en iyi secenek gibi duruyor o zaman, çok tesekkurler hocam.AI sadece ikisi de S24+ FHD özelliğinde olursa aynı ekran süresini verir.