Samsung S25 FE alınır mı?

FE bir amiral gemisi cihaz kırpılmış olsa da. Ana kameraları da düz S serisiyle birebir aynı ayrıca. Arayüzü de onlar ile aynı yine. Burada bir kalitesizlik yok.

@BERWAR hocam siz böyle dediğiniz için yine kararsız kaldım. S25+ almaya gerek yok mu, S25 FE yeterli olur mu?

S25 FE yeterli olur. Dediğin kullanımlar için FE yeterli. Aradaki fiyat farkı çok çünkü gerek yok.

Tekrardan merhaba. Bugün mağazada inceledim, size birkaç sorum olacak. Ekran boyutu ve kameraları aynıydı. Fakat Epey'de bulunan bilgilere göre A33'ün ekranı ile aralarında neredeyse fark yok, bu doğru mu?

Ayrıca Wİ-Fİ 7 desteklememesi ileride sorun çıkarır mı, çünkü S24 Ultra ile evin her yerinde 900 Mbps hız alabiliyorum fakat Wİ-Fİ 6 telefonda genelde bu hız 500 Mbps oluyor.

Ve Exynos olması sizce sorun olur mu? Siz olsanız biraz daha ekleyip S25+ mı alırdınız yoksa S25 FE mi? Tesekkürler.

S25 FE alirdim ben olsam. S25+ gereksiz pahali.

2 sene eski bir cihaz. Ben almazdim. S25 FE daha guncel. Kamera ve parmak izi sensoru vb. disinda S25 FE S24+'in bir kopyasi.
RAM ve ekran konusunda S24+ daha iyi sanırsam. S25 FE alacagım o zaman. Fakat yukarıda sordugum sorular aklıma takıldı. Cok kararsız kaldım. S24+ ozellikleri daha iyi geldi fakat dediginiz gibi 2 sene eski cihaz.

Son düzenleme:
RAM ve ekran konusunda S24+ daha iyi sanırsam. S25 FE alacagım o zaman. Fakat yukarıda sordugum sorular aklıma takıldı. Cok kararsız kaldım. S24+ ozellikleri daha iyi geldi fakat dediginiz gibi 2 sene eski cihaz.
Evet, oyle. Fakat kararsiz kalmana gerek yok. Ben kendi irademle bir Samsung telefon alacak olsam S25 FE alirdim. İslemci ayni ve daha ucuz.

Evet, oyle. Fakat kararsiz kalmana gerek yok. Ben kendi irademle bir Samsung telefon alacak olsam S25 FE alirdim. İslemci ayni ve daha ucuz.
Ekran ve RAM farkı peki? A33 ile aralarındaki fark ne kadar ekran konusunda?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…