Samsung S25 FE alınır mı?

Ekran farkinda fark yok pek. İkisi de LTPO panele sahip. A33 ile arada bayagi fark var.
Epey'de A33'ün ekranı daha iyi olarak gozukuyor o yuzden sormustum tesekkurler. 8 GB RAM olması sorun olmaz sanırsam, yeterli.

Epey'de A33'ün ekranı daha iyi olarak gozukuyor o yuzden sormustum tesekkurler. 8 GB RAM olması sorun olmaz sanırsam, yeterli.
Epey'in buglarindan biri olmali. Rica ederim. 8 GB RAM Samsung tarafinda yeterli. Ornegin Xiaomi tarafinda minimum 12 GB lazim. Fakat telefon bu PC degil. RAM miktarina bakilarak telefon almak sacma olur.

Epey'in buglarindan biri olmali. Rica ederim. 8 GB RAM Samsung tarafinda yeterli. Ornegin Xiaomi tarafinda minimum 12 GB lazim. Fakat telefon bu PC degil. RAM miktarina bakilarak telefon almak sacma olur.
Amazon üzerinden CepHaneTeknoloji satıcısından alıyorum o zaman hocam.

Mantikli. Hayirli olsun. Cihazda bir anormallik gorursen iade edersin. Sonucta hijyen urunu degil.
Aynı satıcıdan 2 sene once S24 Ultra satın almıstım diye hatırlıyorum. Tesekkurler.

A33'ün ekranı ile aralarında neredeyse fark yok, bu doğru mu?
Epey sitesindeki bilgiler doğru değil. S25 FE açıkça daha iyi A33 modelinin ekranından. 120 Hz, daha fazla parlaklık ve LTPO özelliğine sahip.

S24+ alacagım sanırsam ya, daha iyi ekran ve daha fazla RAM ilgimi cekti acıkcası. Sadece daha az guncelleme alacak fakat uzun sure goturur diye dusunuyorum, yeni actıgım konuda da S24+ onerildi. @Simon

Daha az güncelleme alacak dediğin 1 yıl. Zaten o süre kadar cihazları kullanmazsın da büyük ihtimal.

Daha az güncelleme alacak dediğin 1 yıl. Zaten o süre kadar cihazları kullanmazsın da büyük ihtimal.
S24+ mağazalardan kaldırılmış, inceleyemedim. S25 FE güzel geldi onu alıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…