Samsung S25 FE alınır mı?

Sizce alınır mı? Rakipleri nelerdir?

Çip yönünden iyi cihaz. Klasik FE işte 34K ya iyi fiyatı ama eskiden daha ucuzdu tabii.
Rakipleri nothing Phone 3, 16e, 15t.
Bana kalırsa batarya hariç S25 FE rakiplerinden iyi. Özellikle 15t ve 16eden bayağı iyi ama nothing Phone 3 ondan daha iyi. Ama şöyle bir durum var, nothing Phone 3 şu an satışta değil.

Özellikle 15t ve 16eden bayağı iyi ama nothing Phone 3 ondan daha iyi. Ama şöyle bir durum var, nothing Phone 3 şu an satışta değil.
6500 mAh'lık 17T iyi ama 15T iyi değil. Xiaomi için 5500 mAh yeterli değil kendi deneyimlerimden biliyorum. Samsung optimize olduğundan 4900 mAh ile günü daha rahat çıkarıyor.

35 bin veriyorum hocam garantili olsun bi' zahmet

6500 MAh'lık 17t iyi ama 15t iyi değil. Xiaomi için 5500 mAh yeterli değil kendi deneyimlerimden biliyorum. Samsung optimize olduğundan 4900 mAh ile günü daha rahat çıkarıyor.

Hocam Samsung'da kullandım Xiaomi'de iphona da emin olun hem yazılım hem de servis desteği açısından Samsung'la yarışamazlar.

Pek de beğendiğim bir cihaz değil açıkçası.

Kullanım amacınız ve cihazdan beklentileriniz nedir?

S24'un fiyati uctu, Phone (3)'un stoklar eridi derken pek rakibi kalmadi. Biraz zorlarsak 15T diyebilirim. Batarya beklentisi olana mantikli olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…