Sizce alınır mı? Rakipleri nelerdir?
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 22 Temmuz 2024
- Makaleler
- 6
Çip yönünden iyi cihaz. Klasik FE işte 34K ya iyi fiyatı ama eskiden daha ucuzdu tabii.
Rakipleri nothing Phone 3, 16e, 15t.
Bana kalırsa batarya hariç S25 FE rakiplerinden iyi. Özellikle 15t ve 16eden bayağı iyi ama nothing Phone 3 ondan daha iyi. Ama şöyle bir durum var, nothing Phone 3 şu an satışta değil.
Player
Çalışkan
Hocam illa garantili cihaz istemiyorsanız yurt dışı cihaz alıp IMEI atın hala Bootloader kilidini açmanıza izin veren telefon üreticileri var. Ama yok illa yerli cihaz alacağım diyorsanızda Samsung'dan şaşmayın.
6500 mAh'lık 17T iyi ama 15T iyi değil. Xiaomi için 5500 mAh yeterli değil kendi deneyimlerimden biliyorum. Samsung optimize olduğundan 4900 mAh ile günü daha rahat çıkarıyor.Özellikle 15t ve 16eden bayağı iyi ama nothing Phone 3 ondan daha iyi. Ama şöyle bir durum var, nothing Phone 3 şu an satışta değil.
35 bin veriyorum hocam garantili olsun bi' zahmetHocam illa garantili cihaz istemiyorsanız yurt dışı cihaz alıp IMEI atın hala Bootloader kilidini açmanıza izin veren telefon üreticileri var. Ama yok illa yerli cihaz alacağım diyorsanızda Samsung'dan şaşmayın.
Player
Çalışkan
6500 MAh'lık 17t iyi ama 15t iyi değil. Xiaomi için 5500 mAh yeterli değil kendi deneyimlerimden biliyorum. Samsung optimize olduğundan 4900 mAh ile günü daha rahat çıkarıyor.
Hocam Samsung'da kullandım Xiaomi'de iphona da emin olun hem yazılım hem de servis desteği açısından Samsung'la yarışamazlar.
Aynen öyle, yoksa ucuza bulursam bütçeyi biraz artırıp iPhone 16e almak vardı aklımda, ama S25 FE çok daha mantıklı.Hocam Samsung'da kullandım Xiaomi'de iphona da emin olun hem yazılım hem de servis desteği açısından Samsung'la yarışamazlar.
Surface Area
Üstün
- Makaleler
- 3
Pek de beğendiğim bir cihaz değil açıkçası.
Kullanım amacınız ve cihazdan beklentileriniz nedir?
Kullanım amacınız ve cihazdan beklentileriniz nedir?
Kullanım amacım kaliteli videolar çekmek. Oyunlarım için A34 bile yeterli ancak video performansı benim için önemli.Kullanım amacınız ve cihazdan beklentileriniz nedir?
S24'un fiyati uctu, Phone (3)'un stoklar eridi derken pek rakibi kalmadi. Biraz zorlarsak 15T diyebilirim. Batarya beklentisi olana mantikli olabilir.
- Makaleler
- 6
6500 MAh'lık 17t iyi ama 15t iyi değil. Xiaomi için 5500 mAh yeterli değil kendi deneyimlerimden biliyorum. Samsung optimize olduğundan 4900 mAh ile günü daha rahat çıkarıyor.
17t çok pahalı değmez.
Bence kullanım amacınıza uygun batarya sorun çıkarmazsa alın gitsin.
Yeni konular
-
-
-
-
-
Monitör kasasındaki çatlak garantiye dahil olur mu?
- ltcolbaron41
-
-