Detaylar
Kim cevapladı?Elma ısıran 52
Üstün
16 alınabilir.
16 yerine neden 16e degil hocam? aralarinda son kullaniciyi etkileyecek hicbir fark yok ama yurt içi fiyatlarinda 20-30 bin arasi fark var.
- Makaleler
- 6
S25FE veya yurt dışı iPhone 15 16 almayı düşünüyorum. Bütçe 30-35 arası. Bu bütçelerde hangisi mantıklı olur. Başka cihaz öneriniz varsa inceleyebilirim.
S25 FE.Kaydı olmayan Yurt dışı bir ürün almanızı önermem.
- Makaleler
- 6
16 yerine neden 16e degil hocam? Aralarinda son kullaniciyi etkileyecek hiçbir fark yok ama yurt içi fiyatlarinda 20-30 bin arasi fark var.
16 da çok daha iyi kamera, daha iyi ekran ve daha güçlü işlemcisi ile birlikte MagSafe gibi ek özellikleri var.
Kullanıcıyı etkileyecek farklar mevcut.
Nasil yok aralarinda son kullaniciyi etkileyecek hicbir fark? 16e resmen keriz isi. Ekran iPhone 13 ekrani, magsafe yok, wide-angle lens yok. Ana kamerasi da o kadar iyi degil.16 yerine neden 16e degil hocam? aralarinda son kullaniciyi etkileyecek hicbir fark yok ama yurt içi fiyatlarinda 20-30 bin arasi fark var.
Ben yurt disi iPhone almam onermem, 8 ay kullan sonra yok kapandi zart zurt muhabbeti. Sifir iPhone alacak butcesi olmayan adamin iPhone'a zorlamasinda bir mana yok, gerek de yok. Eninde sonunda telefon kullaniyoruz alt ustu. S25 FE alinabilir, direkt duz S24 de alinabilir 256'si ayni para kucuk telefon isterseniz.
Ha aradaki fiyat farkini bence de hak etmiyor 16 ama kesinlikle fark var.
Hoxam bu saydiginiz ozellikleri kac kisinin duzenli kullandigini dusunuyorsunuz? 16e aldirdigim kimse bu ozellikleri aramadi, bu ozelliklerin OLDUGU bir telefondan gecmelerine ragmen.Nasil yok aralarinda son kullaniciyi etkileyecek hicbir fark? 16e resmen keriz isi. Ekran iPhone 13 ekrani, magsafe yok, wide-angle lens yok. Ana kamerasi da o kadar iyi degil.
- Makaleler
- 10
Düz S24 en iyi seçenek olacaktır.
Not: Snapdragon versiyonu için konuşuyorum. Eğer Exynos tercih edilecekse S25FE alınabilir.
Not: Snapdragon versiyonu için konuşuyorum. Eğer Exynos tercih edilecekse S25FE alınabilir.
Yeni konular
-
20.000 TL'ye kadar başlangıç seviyesi için 3D yazıcı tavsiyesi
- ahmetmelihalemdar
-
-
-
-
-
-
-
-