Samsung S25 FE'yi beklemeli miyim?

Bence bu kadar hafif kullanacaksan paranı boşa harcamayıp A56 al. Çünkü S24 FE'ye 28 bin değmez.

S24 FE ve 25FE arasında da muhtemelen uçurum gibi bir fark olmayacak donanım babında. Arada fiyat farkı olacaktır, 25FE biraz daha pahalı olur. Genelde Samsung modellerde fiyatlar aşırı dengesiz olmuyor. Hatta düşüyor bile denilebilir. Ama 24FE'nin bile size fazla gelme ihtimali var. Hiç fiziksel mağazada denediniz mi Samsung modelleri? Bence denemelisiniz, ondan sonra daha netleşir çünkü. Vatan, Teknosa gibi yerlerde.

Hocam tekrar rahatsız ediyorum kusura bakmada şu an S24 FE 256 GB'ı sadece 3. parti mağazalar satıyor, yüksek puanlı Samsung Türkiye garantli satan bir mağzadan almak sıkıntı mı acaba? Hepsiburada 128 GB satıyor ama fiyatı 256'ya fiyatına çok yakın alasım gelmiyor.

S25 FE takvimde bir sapma olmazsa ekimde çıkar. S23 FE ve S24 FE ikisi de 5-15 ekim arasında tanıtıldı. Kalan zaman 4 ay. Exynos 2400 ile geleceği yönünde bir söylenti duymuştum çok önce, o doğruysa S24 FE alıp geçilebilir. Eğer bekleyecek zaman ve olası bir fiyat farkını karşılayacak ekonomik gücünüz varsa, S25 FE de daha iyi bir donanımla gelecekse S25 FE beklenir. 2 seçenek var:
1-) Şimdi düşünmeden direkt S24 FE alıp geçin.
2-) Biraz bekleyin, 1-2 ay içerisinde telefonun ne olacağı az çok belli olur, o zaman karar verin.

S25 FE takvimde bir sapma olmazsa Ekim'de çıkar. S23 FE ve S24 FE ikisi de 5-15 Ekim arasında tanıtıldı. Kalan zaman 4 ay. Exynos 2400 ile geleceği yönünde bir söylenti duymuştum çok önce, o doğruysa S24 FE alıp geçilebilir. Eğer bekleyecek zaman ve olası bir fiyat farkını karşılayacak ekonomik gücünüz varsa, S25 FE de daha iyi bir donanımla gelecekse S25 FE beklenir. 2 seçenek var:
1-) şimdi düşünmeden direkt S24 FE alıp geçin.
2-) biraz bekleyin, 1-2 ay içerisinde telefonun ne olacağı az çok belli olur, o zaman karar verin.

Hocam konu biraz saptı şu an sorum şu: Şu an S24 FE 256 GB'ı sadece 3. parti mağazalar satıyor, yüksek puanlı Samsung Türkiye garantli satan bir mağzadan almak sıkıntı mı acaba? Hepsiburada 128 GB satıyor ama fiyatı 256'ya fiyatına çok yakın alasım gelmiyor.

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt