S21 FE 2. nesil kullanıyorum, son güncellemesi o yüzden cihazı güncel tutmak için ROM atacağım ileride.

Hiç güncellemeyin derim o zaman. Bende S22 var onunda 8.5 ile son güncellemesi olacak ama 5 6 sene gideri olacağı için güncellerim. İlla güncellenir zaten :D
Ama sen güncel tutmak istiyorsan güncelleme. Git Android 16 Custom ROM at öyle devam et.

Hiç güncellemeyin derim o zaman. Bende S22 var onunda 8.5 ile son güncellemesi olacak ama 5 6 sene gideri olacağı için güncellerim. İlla güncellenir zaten :D
Ama sen güncel tutmak istiyorsan güncelleme. Git Android 16 Custom ROM at öyle devam et.

Cihaz arıza vermez ise bu cihazında minimum 4 5 sene daha gideri var diye düşünüyorum SD888 kötü bir işlemci değil. Ben stok ROM kullanmayı pek sevmiyorum açıkçası özellikle tam anlamıyla cihaz amiral gemisi değilse. Garantisi bitmeden cihaza ROM atmam ya One UI 7 de kalırım ya da 8 yapıp 7'ye geri düşürürüm. Ki 8 de kayde değer pek bir şey yok anlaşılan. Custom ROM'da da ya crDroid veya One UI portlarından devam ederim diye düşünüyorum.

Cihaz arıza vermez ise bu cihazında minimum 4 5 sene daha gideri var diye düşünüyorum SD888 kötü bir işlemci değil. Ben stok ROM kullanmayı pek sevmiyorum açıkçası özellikle tam anlamıyla cihaz amiral gemisi değilse. Garantisi bitmeden cihaza ROM atmam ya One UI 7 de kalırım ya da 8 yapıp 7'ye geri düşürürüm. Ki 8 de kayde değer pek bir şey yok anlaşılan. Custom ROM'da da ya crDroid veya One UI portlarından devam ederim diye düşünüyorum.

SD888 uzun gider ama güncel olmasını istiyorsan UI 8'e güncelleme bence. Android 17 18 de kurarsın.

A56'ya gelmesini bekliyorum, fakat öyle aman aman değişiklik olmayacağından dolayı da üzgünüm. Telefon ekran kapalıyken aşırı aşırı fazla şarj yiyor, telefon kapalı değilken 7 saatte yüzde 20 şarj yiyor minimum. Telefonu tamamiyle kapatmadan olmuyor. İnşallah düzeltirler.

Ben 7'de bir sıkıntı yaşamadım açıkçası memnundum.

Konudan bağımsız olarak S25+ ta ekran süreniz nasıl.
Tek şarjda 8-9 saat ekran süresi sağlıyor.
Bu süre içerisinde BT, konum, dolby nerdeyse tamamen açık.

Gün içinde bana yeterli geliyor bu süre. Çok nadiren gün içinde şarj ihtiyacı duyuyorum.

Ben 7'de bir sıkıntı yaşamadım açıkçası memnundum.

Konudan bağımsız olarak S25+ ta ekran süreniz nasıl.
Screenshot_20250918_195526_Settings.webp

Ortalama %90 şarj ile 1 günümü çıkartıyor.
113-95=18
Bu 18 şarj döngüsünün anca 2-3'ü tekrardan fullemek içindi. Geri kalan kısa süreli.

Tek şarjda 8-9 saat ekran süresi sağlıyor.
Bu süre içerisinde BT, konum, dolby nerdeyse tamamen açık.

Gün içinde bana yeterli geliyor bu süre. Çok nadiren gün içinde şarj ihtiyacı duyuyorum.

Ortalama %90 şarj ile 1 günümü çıkartıyor.
113-95=18
Bu 18 şarj döngüsünün anca 2-3'ü tekrardan fullemek içindi. Geri kalan kısa süreli.
İkisi arasında ciddi bir sot farkı yokmuş o zaman 1 saat civari benzer kullanımda fazla veriyor seninki.
Ui 8 ile yeni yapay zeka pil kontrolü geldi diyolar belki biraz daha iyileşir.