Samsung S25+ Plus vs iPhone 16 bataryası

12649

Başarılı
Merhaba arkadaşlar iki telefondan birini almak istiyorum ama hangi telefonun günlük kullanımda (oyun oynamıyorum) bataryası daha uzun gider ve acaba iPhoneların pil sağlığı hızlı azalıyor mu iPhone 16 serisinde düzeldi mi?

iPhone 16 kullanıyorum. Bundan önce Galaxy S24 Ultra almıştım ama sattım. İki telefonun bataryasını kıyasladığımda, S24 Ultra ufak bir farkla önde görünüyor. Ancak iPhone’a geleceği söylenen yeni batarya modu (düşük güç modundan farklı, şarjı daha uzun süre dayanması için tasarlanan) gelirse şartlar eşitlenebilir gibi duruyor. Sosyal medyayı iş için yoğun kullandığımdan (Facebook, Instagram, WhatsApp), S24 Ultra ile eve vardığımda şarj %30 civarında olurken, iPhone 16’da %15–20 arası kalıyor.
Kağıt üzerindeki farka çok bakma, çünkü iPhone’un işletim sistemi optimizasyonu gerçekten mükemmel. Samsung’un da kendine ait böyle iyi bir optimizasyonu olsaydı, S24 Ultra ile herhalde eve %50 şarjla dönerdim.

Ek olarak, iPhone’a alıştıysan devam et; ama hiç kullanmadıysan S25+ almanı tavsiye ederim. Ben iPhone’a çok alıştığım için S24 Ultra’yı rahat kullanamadım. iPhone 16’ya geçerken de 10–20 bin TL zarar ettim.

Sürekli iPhone kullanmış biri olarak rahatlıkla Samsung çok daha önde diyebilirim eğer düz 16'dan bahsediyorsanız 3561 mAh bataryası var fakat S25Plus'un 4900MAH bataryası var.

S25+ daha iyi gider.
Ama iPhone 16+ alırsan eşit gidebilirker.

İPhone 16, Pro veya Pro Max olmadıktan sonra seçenek dahi olamaz.

Aktif olarak S25+ kullanıcısıyım. Bataryası 1 günü ucu ucuna çıkartıyor. Şunu belirteyim telefonu gün içinde oldukça aktif kullanan biriyim.

İsteklerinizi fazlasıyla karşılar.

iPhone batarya değerlerini yükseltti ama iOS yazılımı da gelişip büyüdü çok şarj yiyor Plus serisi alırsan 1 yıl süreyle S25+ ile eşit gider sonra yine Plus'un batarya performansı düşer.

Hiç hayatımda iPhone kullanmadım o yüzden de hem hızını ve bataryasını merak ediyorum ve kamerasını.

Pil sagligi azalmasinda bir fark yok da iki cihaz arasindan S25+ alman daha mantikli olur eger ekosistemin yoksa. Tek cihaz olarak baktiginda S25+ daha iyi cunku.

S25+ daha iyi gider.
Ama iPhone 16+ alırsan eşit gidebilirker.
O zaman ben s25+ alıyim daha iyi olur
Sürekli iPhone kullanmış biri olarak rahatlıkla Samsung çok daha önde diyebilirim eğer düz 16'dan bahsediyorsanız 3561 mAh bataryası var fakat S25Plus'un 4900MAH bataryası var.
Baya fark var arada vay be inşAllah uzun dayanır batarya en azında 1 gün içinde 2 kere şarj etmek istemiyorum.
1 gün yeter inşAllah

Pil sagligi azalmasinda bir fark yok da iki cihaz arasindan S25+ alman daha mantikli olur eger ekosistemin yoksa. Tek cihaz olarak baktiginda S25+ daha iyi cunku.

Evet ekosistemin yok hatta hayatımda hiç iPhone kullanmadım. O zaman dediğiniz gibi ben S25+ alıyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…