İşinize gelmeyince takmamaya başlamışsınız. Samsung'a bol keseden puanlar dağıttığı zamanlarda Epey'den iyisi yoktu. For Galaxy'e rağmen bu kadar fark olması sorgulanmalı. Zaten For Galaxy lehine tek fark Geekbench'te ortaya çıkıyor, o da Samsung'un her amiral gemisinde kullandığı, bariz üstünlük sağlamayan bir metrik. Hızlı şarj ve batarya diye geçiştirdiğin şey günlük kullanıma en büyük etkisi olan özellikler. Fanboyluk filan bunları bir kenara koyup objektif bakılırsa; Xiaomi 15'in daha iyi bir cihaz olduğu ortada. Şu anki TR fiyatlarını baz alırsak; Xiaomi 15'in yaklaşık %30 daha affardoble olduğu görülebilir. Farkları göremeyenler için linkini de paylaşayım.

S25'in iki bariz avantajı; 7 yıllık güncelleme garantisi ve Google'ın desteğiyle sunduğu yapay zeka. Onun dışında hafif olması görece avantaj olabilir.

Xiaomi amiral gemilerinde arayüzünü ciddi oranda geliştirdi. Son yıllarda eksi oldukları tarafları önemli ölçüde kapattılar. Ancak aynı şeyi Samsung'un yaptığını düşünmüyorum.
:D Ne diyeyim ki? Hocam ben ''Bak S bilmem neyin Epey puanına nasıl da yukarıda gördün mü?'' gibisinden yorum mu yaptım da bugüne kadar işime geliyor ya da gelmiyor? Ne saçma bir cümle bu?

Xiaomi 15'in şarj ve pil olayını söyledim zaten ama S25'in de kablosunu çekince 10 dakikada şarjı bitmiyor herhalde. Görebilenler için ciddi sebepler var yazdıktan sonra şarj dışında bir şey yazamamanız da apayrı komik olmuş. %30'luk farkı da hala göremiyorum, çünkü yok. Neyse, insanlara S24 FE yerine Nothing Phone 2a öneren birisi için iyi bile.

Ve tekrar ekliyorum, objektif değilsiniz. Gereksiz bir Samsung haterlığı var üstünüzde. Xiaomi 15'i tepelere çıkarmanın manası yok. Daha iyi, sadece o kadar.

:D Ne diyeyim ki? Hocam ben ''Bak S bilmem neyin Epey puanına nasıl da yukarıda gördün mü?'' gibisinden yorum mu yaptım da bugüne kadar işime geliyor ya da gelmiyor? Ne saçma bir cümle bu?

Xiaomi 15'in şarj ve pil olayını söyledim zaten ama S25'in de kablosunu çekince 10 dakikada şarjı bitmiyor herhalde. Görebilenler için ciddi sebepler var yazdıktan sonra şarj dışında bir şey yazamamanız da apayrı komik olmuş. %30'luk farkı da hala göremiyorum, çünkü yok. Neyse, insanlara S24 FE yerine Nothing Phone 2a öneren birisi için iyi bile.

Ve tekrar ekliyorum, objektif değilsiniz. Gereksiz bir Samsung haterlığı var üstünüzde. Xiaomi 15'i tepelere çıkarmanın manası yok. Daha iyi, sadece o kadar.
Daha iyi olduğunu bildiğine göre konuşma bitmiştir. Her yerde "gözü kapalı" Samsung önermeye kaldığın yerden devam edebilirsin. İyi sosyaller.

Daha iyi olduğunu bildiğine göre konuşma bitmiştir. Her yerde "gözü kapalı" Samsung önermeye kaldığın yerden devam edebilirsin. İyi sosyaller.
:D Her mesajın birbirinden daha komik olduğu için gülerek başlıyorum tüm mesajlara. Varsa bildiğin bir şey anlatırsın biz de öğreniriz. Xiaomi 15 neden çok daha iyi diyorum, cevap veremiyorsun hala konuşuyorsun. For galaxy'e rağmen farkmış. Hangi testte fark yemiş? 3DMark'tan baktım az önce, fark yediği falan da yok? Aynen kardeşim ben gözü kapalı Samsung öneriyorum herkese sen çok iyi biliyorsun, ben körüm tamam mı tatmin oldun mu? Boş cevap vermek yerine hiç konuşma bence. Sonra da saçma sapan laf atmaya çalışıyorsun. Ne çeşit bir düşünce yapın var gerçekten inanılmaz.

İşinize gelmeyince takmamaya başlamışsınız. Samsung'a bol keseden puanlar dağıttığı zamanlarda Epey'den iyisi yoktu.
Bu forumda hicbir zaman Epey övülmedi. Daha once Epey'den karşılaştırma atanları raporladım ve hicbir zaman da desteklemedim. Bununla ilgili yasaklanmasi icin konu da actim ve cogunluk destek verdi. Goz atmak istersen buyur:
Karsilastirma disinda 2024 yili icinde bir kez olsun "Epey puani soyle, bu iyi demek" tarzi cumleye denk gelmedim. Bak Samsung cihaz icin demiyorum, hicbir marka icin denk gelmedim. Iskembeden sallamayi birakmalisin bu konuda.
For Galaxy'e rağmen bu kadar fark olması sorgulanmalı. Zaten For Galaxy lehine tek fark Geekbench'te ortaya çıkıyor, o da Samsung'un her amiral gemisinde kullandığı, bariz üstünlük sağlamayan bir metrik.
For Galaxy'nin ne oldugunu biliyorsundur umarim. CPU ve GPU birimlerine sembolik overclock yapiliyor. Oyunda ve agir yukte pek ise yaramıyor, gerek Samsung'un kernelleri gerek throttle algoritmasi buna izin vermiyor. Ama bu yorumun yapilmasi bu sebepten degil, sanki S25 performansi dusup donacakmis gibi gosterildigi icin komik dusmus. Hatirlatirim Xiaomi 15 de buyuk bir kasaya sahip değil.
Her yerde "gözü kapalı" Samsung önermeye kaldığın yerden devam ededebilirsin.
ubadu'yu tanımıyorum ama senin boyle bir yorum yapman epey komik kacmis. Daha gecen tasarım faciasi, 7s Gen 3 bulunan, 1/4" genis acili Nothing Phone 3a Pro'yu Android 15 aldi diye S24 FE'ye tercih edecegini soyleyen birisisin. Bir de laf soktugunu sanarak "guncellemeyi hangisi once aliyorsa onu tercih ederim" diyorsun. Ikiye ayriliyoruz biz bunlari okurken.

Bunlari okuyabilmen dilegiyle. Iyi sosyaller cincancon.