S26'nın içindeki işlemci o kadar zeki ve verimli olacak ki, a serisi telefonda ki işlemcinin bir işi yapmak için harcadığı enerjinin yarısıyla aynı işi bitiriyor. Yani 4300 mAh ona yetiyor da artıyor bile. A serisi işlemciler enerjiyi höpürdeterek içtiği için onlara mecburen 5000'lik dev kazanlar takıyorlar ki günü kurtarsınlar.

Evet aynen öyle.
Özellikle iddialara göre Exynos çip çok daha iyi ekran süresi verecek diğer cihazlara göre.

Modem tarafında değişikliğe gidecekler mi acaba?
Optimizasyon fasa fiso derken kararlı yazılımı yaza doğru anca görürüz, S26 U fiyatı ne olacak göreceğiz.

Henüz daha net fiyat yok ama çıkış fiyatı için tahminleri yazdım o fiyat aralığında çıkması yüksek ihtimal.

Modem tarafında değişikliğe gidecekler mi acaba?
Optimizasyon fasa fiso derken kararlı yazılımı yaza doğru anca görürüz, S26'u fiyatı ne olacak göreceğiz.

Modemde 5410 kullanacaklar. Dilerseniz araştırabilirsiniz.

20260106_010434.webp

S26'u fiyatı ne olacak göreceğiz.

Ya ilk çıktığı fiyat olabilir ya da ilk çıktığı fiyatın %3-6 gibi zamlı fiyatı olabilir.

Son düzenleme:
Düz modeli almayı düşünüyorum. Ne zaman çıkması bekleniyor? Çıktığında hemen almak mantıklı mı, yoksa birkaç ay beklemek daha mı iyi olur? (Şu anda A52 kullanıyorum.)

Düz modeli almayı düşünüyorum. Ne zaman çıkması bekleniyor? Çıktığında hemen almak mantıklı mı, yoksa birkaç ay beklemek daha mı iyi olur? (şu anda A52 kullanıyorum.)

Konuda bahsetmiştim. 25 şubat takvimi tahmin ediliyor.
Çıktıktan hemen sonra almayın, ucuzlasın öyle alırsınız.

Düz modeli almayı düşünüyorum. Ne zaman çıkması bekleniyor? Çıktığında hemen almak mantıklı mı, yoksa birkaç ay beklemek daha mı iyi olur? (Şu anda A52 kullanıyorum.)
Muhtemelen ocak sonunda veya en geç şubat ortasında ön siparişe açılır ama almak mantıklı olmaz.

Modemde 5410 kullanacaklar. Dilerseniz araştırabilirsiniz.
Sitedeki reklamını güzel yapmışlar; "güvenli, hızlı, verimli." S26 modellerinin kasa içerisinde nasıl performans vereceğine bakarız sonuçta ülkemizin her yerinde 5G kullanmıyoruz. :)
Ya ilk çıktığı fiyat olabilir ya da ilk çıktığı fiyatın %3-6 gibi zamlı fiyatı olabilir.
Bu sene kulağımızın arkası kaldı, ortalam 2.5 veya 3 asgari ücret gider düz modele, hayırlısı bakalım. Bir tane kaçak S26 U üzerine bir tane de A56 falan iyi gider. 😂

Son düzenleme: