Makaleler
6
Kaynak Ice Universe (çoğu şeyi doğru çıkıyor)
S26 ultranın 7mm arasında bir kalınlığı olacağını, daha geniş ve daha yüksek bir cihaz olacak ama daha hafif bir tasarım bizi bekleyecek.

6.9 inçlik bir ekranla gelecek. Ve bu ekranda coe depolarizer teknolojisi ve 3.nesil yansıma önleyici cama sahip olacak.

Kamerada ise Ultra geniş kamerada diyafram açıklığına sahip HP2 sensörü, yeni 3X sensör ve 5X lenste daha geniş bir diyafram açıklığı bulunacak.

60W hızlı şarj 5000 mAh batarya.

Galaxy for Snapdragon 8 Elite 2 ve Exynos 2600 ile test ediliyor.

Cihaz One UI 8.5 ile gelecek.

20250726_124735.webp

Kaynak

S26 Ultra mini çıkabilir ama ufak telefonlar pek tutmuyor. S25'lerin boyutu bence iyi. 6.1 inç yeterli.

Hocam S26 ne zaman çıkar bilginiz var mı? Gelecek ay telefon alacağım şu an 2. el S7 kullanıyorum bundan önce de S21 Plus kullandım bayağı hoş geldi S7 tabii biraz daha büyük olsaydı işte 5.1 yerine 5.5 gibi mükemmel olurdu ama bu bile bayağı hoş, S21 hantal bir cihaz.

Hocam S26 ne zaman çıkar bilginiz var mı? Gelecek ay telefon alacağım şu an 2. el S7 kullanıyorum bundan önce de S21 Plus kullandım bayağı hoş geldi S7 tabii biraz daha büyük olsaydı işte 5.1 yerine 5.5 gibi mükemmel olurdu ama bu bile bayağı hoş, S21 hantal bir cihaz.
Ocak ayında tanıtılır muhtemelen, ocak sonu veya şubat başında da önsipariş ile satın alımına açarlar telefonu.
Muhtemelen 90-100.000 küsür liraları bulur fiyatı.

Ocak-şubat ayı. Muhtemelen şubat ayı.

Ocak ayında tanıtılır muhtemelen, ocak sonu veya şubat başında da önsipariş ile satın alımına açarlar telefonu.
Muhtemelen 90-100.000 küsur liraları bulur fiyatı.

Başlangıç fiyatı 80k olur. En fazla 85 88k.
Daha sonradan düşer.

Vergilendirme sistemini saymazsak muhtemelen cihazın üretim maliyeti artıyordur. Yeni nesil işlemciler, geliştirilmiş batarya ve ekran teknolojileri falan fiso.

Samsung'un özel fiyatlandırması olmasa iPhone lardan pahalı olur. Yurt dışında öyle mesela.