1 ay sonra fiyatı düşer mi, yoksa daha da düşer mi?

Fiyat konusunda 1 aya düşer mi bilemem. Ancak sadece çip yükseltmesi için fazla fiyat girilmiş yüksek indirim olmadığı sürece asla almazdım. Ben olsam fiyatının düşmesini beklemek yerine S25+ alırdım. Hem daha ucuz.

Fiyat konusunda 1 aya düşer mi bilemem. Ben olsam fiyatının düşmesini beklemek yerine S25+ alırdım. Hem daha ucuz.
Büyük boyutlu telefonları sevmiyorum. Aslında S25 ilk çıktığında direkt alacaktım ama "şu an kullandığım telefonu biraz daha kullanayım" dedim. Bu yüzden S26’yı beklemeye karar verdim ve direkt düz modelini almak istiyorum.

Büyük boyutlu telefonları sevmiyorum. Aslında S25 ilk çıktığında direkt alacaktım ama "şu an kullandığım telefonu biraz daha kullanayım" dedim. Bu yüzden S26'yı beklemeye karar verdim ve direkt düz modelini almak istiyorum.

S25 alın o halde. Bakın sadece çip için o kadar para vermeye asla değmez.

Bence Samsung kullanan biri olarak 6 ay sonra bir minik indirim yaparlar. (Yeni iPhone çıkarken durun gel vatandaş derler) Düşünün S25 Edge, ultrayla ayni fiyattan gidiyordu çakıldı.(kendi gözlemim ve S22 serisinden beri oluyor) Biraz hintli biraz farkli kanallardan speed ve battery drain testlere bakma zamanımız da gelmiş.

Alacagim galiba ya. Bu privacy screen ve kamera stabilizasyon gercekten muazzam duruyor. Ama S25 Ultra'yi ne yapsam emin olamadim.