creazy 49

Üstün
Merhaba, S26'nın özelliklerini nasıl değerlendiriyorsunuz? Sizce S26'ya kimler geçmeli? Örneğin S22, S23, S24 ve S25 kullanıcıları için geçiş mantıklı mı?
Teşekkür ederim, saygılar.

Merhaba, S26'nın özelliklerini nasıl değerlendiriyorsunuz? Sizce S26'ya kimler geçmeli? Örneğin S22, S23, S24 ve S25 kullanıcıları için geçiş mantıklı mı?
Teşekkür ederim, saygılar.

CEO'nun yaptığı tasarruf(!) serisinden biri.
S21 S22 serisinin tamamı S23 S24 de Ultra kullanıcıları hariç geçişleri mantıklı.
Ancak S25 serisi için değmez.

S24 ve üstü için geçiş mantıklı değil bence. Hatta S23'ü bile buna dahil edebiliriz. Telefonla ekstrem bir şey yapmıyorsanız bu cihazlar size yeter. S22'yi güncellemeyi bırakacağından kaynaklı bunun dışında tutuyorum.

Her sene yeni seri çıkarma modası bitmeli bence. Her sene aynı özellikleri ısıtıp koyuyorlar. 2 senede bir çıksa çok mu kötü olur?

Her sene yeni seri çıkarma modası bitmeli bence. Her sene aynı özellikleri ısıtıp koyuyorlar. 2 senede bir çıksa çok mu kötü olur?

Aslında evet, böyle düşünürsek haklısınız. Her sene çıkması kulağa saçma geliyor ama şöyle düşünmek lazım: Sonuçta biz her yıl telefon almıyoruz.
Örneğin 2021 yılında bir telefon aldınız; 8–9 yıl sonra, yani 2030–2031 gibi, telefon değiştirdiğinizde o dönemin güncel modelini alırsınız.
Tabii bu, her sene telefon değiştirenler için geçerli değil; onlar için bu durum gerçekten mantıksız olur.
Yine de yanlış düşünüyor olabilirim, tam emin değilim.

Düz S26 beni ilgilendiren model ve bataryasının 300 mah artması ve telefonun incelmiş olması beni mutlu etti. Şarj hızı da 45 olsaymış tamammış. Yeni Exynos iyi diyorlar, orda da sorunum yok. Kamera geliştirildi mi bilmiyorum, geliştirilse iyi olurdu. Kaç senedir aynı kamera gidiyordu. Alırsam muhtemelen düz modeli alırım 7-8 ay sonra fiyatı normale gelince :D (Fiyatı ram krizinden dolayı hiçbir zaman normale gelmeyebilir, o durumda ne yaparım bilmiyorum. İdare ederim herhalde elimdekiyle)