G5'in durumu iyi olanlar 1000 TL'den başlıyor ve bütçem o kadar. S4 alacağımSiz bilirsiniz. Artik o kadar fazla G5 bulundugunu dusunmuyorum ancak bulursaniz S4'ten cok daha iyi olacaktir soyledigim gibi.
Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 1000 TL
Recep Tayyip İvedik
Başarılı
Hocam arada göründüğünden aşırı fazla fark var. Mutlaka S4 ancak o cihaza da ikinci elde 400tl den fazla vermek aptallık olur.Hangisi daha iyi olur? İkisi de fiyatı yakın 2.elde. Ben S4 daha iyi olur diye düşünüyorum.
Niye ki? 400'den ucuzlar bozuk, ekranı kırık.Hocam arada göründüğünden aşırı fazla fark var. Mutlaka S4 ancak o cihaza da ikinci elde 400tl den fazla vermek aptallık olur.
Recep Tayyip İvedik
Başarılı
Hocam çünkü o fiyatlara LG G4 bile alınabiliyor. (Yani bir tanıdık aldı.) Ancak G4 bulamasanız bile en kötü LG G3 alınabiliyor. Ve S4 den donanım olarak 1 nesil yeni ve %30 civarı daha güçlü.
Galaxy S4 Mini, eMMC çipinin kronik bozulma sorunlarıyla bilinirken, Galaxy S4 de aşırı ısınma problemleri yaşar. Bu nedenle, bu bütçede her iki modeli de tercih etmemenizi öneririm.
Bence de iPhone 6S bakın.
LG G3, kronik sorunlu bir cihaz. Birden bire BSoD verdiğinde görürsün.
Bu iki öneri çok mantıksız. Bir sürü uygulamayı indiremezsin bile JB vb. şeyler yoksa.
Galaxy S4 mini, eMMC çipinin kronik bozulma sorunlarıyla bilinirken, Galaxy S4 de aşırı ısınma problemleri yaşar. Bu nedenle, bu bütçede her iki modeli de tercih etmemenizi öneririm.
LG G3, kronik sorunlu bir cihaz. Birdenbire BSoD verdiğinde görürsün.
Bu iki öneri çok mantıksız. Bir sürü uygulamayı indiremezsin bile JB vb. şeyler yoksa.
App Store'da guzel uygulma yok ki zaten.
Son düzenleyen: Moderatör:
Recep Tayyip İvedik
Başarılı
Sağolun hocam uzun süre kullanım sonucu bende hiç vermediği için görmedimGalaxy S4 Mini, eMMC çipinin kronik bozulma sorunlarıyla bilinirken, Galaxy S4 de aşırı ısınma problemleri yaşar. Bu nedenle, bu bütçede her iki modeli de tercih etmemenizi öneririm.
LG G3, kronik sorunlu bir cihaz. Birden bire BSoD verdiğinde görürsün.
Hocam 2025'in ortasına kadar kullanacağım ve 6S'in whatsapp'ı 2024 ekimde kesiliyor.
GT-i9505 model 16 GB bir S4 buldum 500 TL'ye sorunsuz.
Jahrein Fan
Üstün
- Makaleler
- 4
Hocam 2025'in ortasına kadar kullanacağım ve 6S'in WhatsApp'ı 2024 Ekim'de kesiliyor.
GT-i9505 model 16 GB bir S4 buldum 500 TL'ye sorunsuz.
Alınır.
Onaylandı.
(babamda G3 vardı bataryası elinde patladı.)
@vanillamint hocam hangi G5 modeli? G5 Se dışında baya farkı modeli var G5'in. Birde custom rom atılıyor mu?