Yarım yamalak okuyorsunuz sanırım, OLED kısmını kastetmiştim bu arada. Panelin dayanıksızlığını herkes bağırıyor zaten ortalıkta, ince ve narin bir panel türü, bi' LCD'ye bakın bir de AMOLED'e bakın. Telefonda aşırı az yer kaplıyor, ve kesici ancak narin bir maddeden yapılma. S7 Edge kırılmıştı, oradan biliyorum.

OLED ile AMOLED aynı olduğuna göre :D

Kaldı ki hala eski cihazlardan örnek veriyorsun ki eski OLED-AMOLED'lerin zaten narin olduğu biliniyor. Eski panellerden dolayı da tüm AMOLED'leri çöplemek saçmalığın daniskasıdır.

Üstelik hocam ben bunu örnek olarak görmüyorum açıkçası. Apple yapıyor mudur bilmiyorum ancak burada belirtmenizin örnek olarak manası yok.

Sizin örnek olarak görmemeniz beni ilgilendirmiyor orada basbayağı örnek olarak verildiği görülüyor.

OLED ile AMOLED aynı diye bir şey yok.

OLED ile AMOLED aynı olduğuna göre :D

Kaldı ki hala eski cihazlardan örnek veriyorsun ki eski OLED-AMOLED'lerin zaten narin olduğu biliniyor. Eski panellerden dolayı da tüm AMOLED'leri çöplemek saçmalığın daniskasıdır.

Sizin örnek olarak görmemeniz beni ilgilendirmiyor orada basbayağı örnek olarak verildiği görülüyor.
Hocam bi' dediğiniz bi' dediğinizi tutmuyor. Üstelik OLED ekranların aynı olduğunu söylememiştim, anlam karışıklılığı olmuş büyük ihtimal. Eski cihazlardan örnek vermedim üstelik, dümdüz Dynamic AMOLED'i de örneğe alabilirim yani, örneğimin dışına çıkabilirim yani. Ki hani AMOLED'leri çöplediğim de yok, narin diyorum. "AMOLED ne bro ya LCD bedır" falan da demedim ki.

Örnek olacak bir yanı da yok ki dediğinizin. Dayanıklılık desen tutmuyor, suyla alakası yok, Samsung ekranlarını beğenmiyorum da demedim. OLED ekranların aynı olmasına örnek vermiş olsanız ondan önce aynı şey değil demişsiniz, ki "Tekrar söylüyorum" kısmını da anlamış değilim.

Selam arkadaşlar, bugün açayım dedim telefonu. Panel tuhaf şekilde düzelmişti ancak dokunmatik gidikti. Doldurdum, dolunca dokunmatik de düzeldi. Sevinçten havalara uçacaktım ki annem telefonu sahiplendi 😅 Tek sorun sistemde dokunmatik kendi kendine gidiyor. Onun için ROM atacağım.

Son düzenleme:
Merhaba, telefon çok derin olmayan bir suya düştü ve temiz suydu. Ekranın kenarındaki suları biraz saçma gelebilir ama ağzımla çektim. Sonra nem uyarısı gidince şarja taktım ve bam, panel yeşilleşmiş. En son S7 Edge'de ekran kırılınca olmuştu bu. Ve panelin alt kısmında bazen yeşil bozulmalar oluyor siyah ekranlara geçince. Ve çözünürlük düşmüş gibi. Ne yapmalıyım?

Telefonu şu an ısıtıcı program ile ısıtıyorum bir umut yaşama döner diye.
Geçmiş olsun. Sağlam ve sorunsuz olan S8 telefonları vitrinde 4000'e satarken Sadece LCD ekranı'nın 4000 ila 5500 TL arasında olması kullanıcılarını baya üzüyor yoksa S8 , S8+ , S9 , S9+ Çok başarılı cihazlar.

Geçmiş olsun. Sağlam ve sorunsuz olan S8 telefonları vitrinde 4000'e satarken Sadece LCD ekranı'nın 4000 ila 5500 TL arasında olması kullanıcılarını bayağı üzüyor yoksa S8, S8+, S9, S9+ Çok başarılı cihazlar.

Son mesajı okuyun :) Şansa çalışıyor ki dediğiniz gibi çok başarılı cihazlar. Çalışmaması üzerdi.