k4moncik

Yetkin
Ders çalışmak için tablet alacağım. Hangi tablet daha iyidir? PDF dosyalarıyla çok uğraşacağım. Şu anda Android 9 kullanıyorum, Android desteği benim için o kadar önemli değil. En az 5-6 yıl kullanmayı planlıyorum. Lenovo'nun kalemini deneyen varsa nasıl olduğunu söyleyebilir mi?

Lenovo alman daha mantıklı olur. Daha iyi özelliklere sahip. Mat serisini alsan iyi olabilir ekran daha iyi özellikle geliyordu sanırım.

S9 FE'ye 11 bin liranın üstünde para verilmemesi gerektiğini düşünüyorum. Dimensty 8300 ile Lenovo Tab daha çekici geldi bana. Beğendiyseniz alabilirsiniz.

Dediginiz gibi Lenovo'nun ozellikleri cok guzel ama kalemi insani düşündürüyor.
Samsung'u alirsam en az 1500-1800TL daha masrafim olacak, ayrica islemcisi ve RAM'inin 3-4 yil sonra nasıl olacagini bilmiyorum. Su anda devletin 10 yil once dağıttığı General Mobile E-Tab 5'i kullanıyorum.

Sizce ne yapmalıyım?

Samsung'u alirsam en az 1500-1800TL daha masrafim olacak, ayrica islemcisi ve RAM'inin 3-4 yil sonra nasıl olacagini bilmiyorum. Su anda devletin 10 yil once dağıttığı General Mobile E-Tab 5'i kullanıyorum.

Sizce ne yapmalıyım?
O zaman Lenovo alman daha iyi. Mat serisini tercih edin bence. Ekran mat olarak geliyor. Derslerin için önemliyse ve para sıkıntısı yok ise almanız iyi olur.

Sizce ne yapmalıyım?
Niye masraf çıksın ki? Şuanda telefonun nedir? Eğer samsung ise Samsung tercih etmen daha iyi olur.