Ders çalışmak için tablet alacağım. Hangi tablet daha iyidir? PDF dosyalarıyla çok uğraşacağım. Şu anda Android 9 kullanıyorum, Android desteği benim için o kadar önemli değil. En az 5-6 yıl kullanmayı planlıyorum. Lenovo'nun kalemini deneyen varsa nasıl olduğunu söyleyebilir mi?
Detaylar
Kim cevapladı?Dediginiz gibi Lenovo'nun ozellikleri cok guzel ama kalemi insani düşündürüyor.
Samsung'u alirsam en az 1500-1800TL daha masrafim olacak, ayrica islemcisi ve RAM'inin 3-4 yil sonra nasıl olacagini bilmiyorum. Su anda devletin 10 yil once dağıttığı General Mobile E-Tab 5'i kullanıyorum.
Sizce ne yapmalıyım?
Samsung'u alirsam en az 1500-1800TL daha masrafim olacak, ayrica islemcisi ve RAM'inin 3-4 yil sonra nasıl olacagini bilmiyorum. Su anda devletin 10 yil once dağıttığı General Mobile E-Tab 5'i kullanıyorum.
Sizce ne yapmalıyım?
Xbox 360E
Üstün
O zaman Lenovo alman daha iyi. Mat serisini tercih edin bence. Ekran mat olarak geliyor. Derslerin için önemliyse ve para sıkıntısı yok ise almanız iyi olur.Dediginiz gibi Lenovo'nun ozellikleri cok guzel ama kalemi insani düşündürüyor.
Sizce ne yapmalıyım?
Niye masraf çıksın ki? Şuanda telefonun nedir? Eğer samsung ise Samsung tercih etmen daha iyi olur.Dediginiz gibi Lenovo'nun ozellikleri cok guzel ama kalemi insani düşündürüyor.
Sizce ne yapmalıyım?
Niye masraf çıksın ki? Şu anda telefonun nedir? Eğer Samsung ise Samsung tercih etmen daha iyi olur.
Redmi Note 6 Pro kullanıyorum. Masraftan kastım şarj aleti, mat ekran, SD kart gibi zımbırtılar. Hepsini alınca Lenovo ile aynı fiyata ulaşıyor.
Yani yeni bir cihaz almayı planlıyor musunuz? Ona göre önermem daha doğru olur.
Telefonda pek isim olmuyor onun icin aklimda sadece tablet almak var.
Yani bir sonraki telefonunuz Samsung olucaksa Samsung alın.Telefonda pek isim olmuyor onun icin aklimda sadece tablet almak var.