Son düzenleyen: Moderatör:
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 15 Aralık 2023
- Makaleler
- 50
Sorunsuzuna denk gelirseniz fiyatina gore guzel monitor. Firmware kaynakli problem yasayanlar bu modelde biraz fazlaydi.
Bu arada bu monitorle ayni paneli kullanan monitorler su an 35K civarinda geziniyor. Yani 10K daha ucuz.
Bu arada bu monitorle ayni paneli kullanan monitorler su an 35K civarinda geziniyor. Yani 10K daha ucuz.
- Makaleler
- 4
Ultrawide monitör arayanlar için iyi bir fırsat. Aynı monitörü ben de kullanıyorum. Monitörün biraz geç açılması ve yazılımındaki hafif yavanlık dışında gözüme batan pek bir şey olmadı monitörle alakalı. İlk çıktığında yazılımsal sorunları vardı galiba.
Sam ısıran
Uzman
Gerçek bir mühendislik eseri 

OLED care ozellikleri nasil? Gunluk kullanimi cok baltaliyor mu?Ultrawide monitör arayanlar için iyi bir fırsat. Aynı monitörü ben de kullanıyorum. Monitörün biraz geç açılması ve yazılımındaki hafif yavanlık dışında gözüme batan pek bir şey olmadı monitörle alakalı. İlk çıktığında yazılımsal sorunları vardı galiba.
- Makaleler
- 4
Ben şu anlık bir sıkıntısını görmedim, dediğim gibi. Günlük kullanımda da bir yamukluğunu görmedim.OLED care ozellikleri nasil? Gunluk kullanimi cok baltaliyor mu?
Almayi dusunuyorumda VRR flicker durumu oldugunu soyluyorlar cok gozle gorulur bir problemi var mi sizce ?Ben şu anlık bir sıkıntısını görmedim, dediğim gibi. Günlük kullanımda da bir yamukluğunu görmedim.
- Makaleler
- 4
Hiçbir fikrim yok bu konu hakkında. İşin aşırı detaylı kısmını bilmiyorum, ayrı konu açarsanız yardımcı olacak birkaç kişi çıkar.Almayi dusunuyorumda VRR flicker durumu oldugunu soyluyorlar cok gozle gorulur bir problemi var mi sizce ?
OwerPovered
Yetkin
OLED bir ekran için muazzam iyi fiyat.
Almayi dusunuyorumda vrr flicker durumu oldugunu soyluyorlar cok gozle gorulur bir problemi var mi sizce?
Eğer FPS'in sürekli yüksek değerlerde değişiyorsa oluşan bir durum. Sürekli 100-175 arası gidiyorsa oluşabilir mesela ancak genelde 240Hz altı ekranlarda çok oluşan bir durum değil bildiğim kadarıyla.