Ultrawide monitör arayanlar için iyi bir fırsat. Aynı monitörü ben de kullanıyorum. Monitörün biraz geç açılması ve yazılımındaki hafif yavanlık dışında gözüme batan pek bir şey olmadı monitörle alakalı. İlk çıktığında yazılımsal sorunları vardı galiba.

Ultrawide monitör arayanlar için iyi bir fırsat. Aynı monitörü ben de kullanıyorum. Monitörün biraz geç açılması ve yazılımındaki hafif yavanlık dışında gözüme batan pek bir şey olmadı monitörle alakalı. İlk çıktığında yazılımsal sorunları vardı galiba.
OLED care ozellikleri nasil? Gunluk kullanimi cok baltaliyor mu?

Almayi dusunuyorumda VRR flicker durumu oldugunu soyluyorlar cok gozle gorulur bir problemi var mi sizce ?
Hiçbir fikrim yok bu konu hakkında. İşin aşırı detaylı kısmını bilmiyorum, ayrı konu açarsanız yardımcı olacak birkaç kişi çıkar.

OLED bir ekran için muazzam iyi fiyat.

Almayi dusunuyorumda vrr flicker durumu oldugunu soyluyorlar cok gozle gorulur bir problemi var mi sizce?

Eğer FPS'in sürekli yüksek değerlerde değişiyorsa oluşan bir durum. Sürekli 100-175 arası gidiyorsa oluşabilir mesela ancak genelde 240Hz altı ekranlarda çok oluşan bir durum değil bildiğim kadarıyla.