Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

vrctim

Başarılı
Merhabalar, bugün elime ulaşan Samsung 870 EVO SSD Samsung Magician programında n/a olarak gözüküyor ne yapabilirim?

CrystalDiskInfo verilerini de koydum bakabilirsiniz.

Dosya Ekleri

• 1706801770593.webp
    1706801770593.webp
    28,1 KB · Görüntüleme: 267
  • Capture.webp
    Capture.webp
    28,1 KB · Görüntüleme: 245
  • 122.webp
    122.webp
    65,2 KB · Görüntüleme: 239
Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, bugün elime ulaşan Samsung 870 EVO SSD Samsung Magician programında n/a olarak gözüküyor ne yapabilirim?

CrystalDiskInfo verilerini de koydum bakabilirsiniz.

CrystalDiskMark ile bir test yapar mısınız? Sürücü vb. güncel mi? Genelde sahte olunca veya SSD Samsung olmayınca saglık kısmını göremiyorduk ama sizin SSD Samsung... Nereden aldınız?

CrystalDiskMark ile bir test yapar mısınız? Sürücü vb. güncel mi? Genelde sahte olunca veya SSD Samsung olmayınca saglık kısmını göremiyorduk ama sizin SSD Samsung... Nereden aldınız?
Vavien hocanın dediğini yapın hocam, adamın yanlışını görmedim ben hiç. Nereden elinize geçti bu arada?

Ben bu hikayeyi biliyorum. İade edin.

@62 font detayı çok iyi yakalanmış. Keşke bendeki sahtenin kutusunu güzelce çekseydim. Ben kutudaki ve kullanım kılavuzundaki başka detaylardan emin olmuştum.

İçinde Windows ve bazı programlar yüklü iade etmem için bunları silmem gerekir mi?
Laf edeceklerini sanmıyorum ama format USB'si ile temizleyip verirdim ben. Özel bilgi yazıldıysa ömürden gider (zaten sahte ürün, yapan düşünsün) ama low level format.

Her durum için geçerli olacak bir şey yapılamayacağı için çok doğru bulmuyorum. Bir de yapanların öğrenme kaynağı olması var.

Ben etiketi kalitesizdi desem kim ne anlayabilir ki? Elimde 970 EVO kutusu olduğu için kıyaslayabiliyordum. Aynı şekilde kullanma kılavuzu da kalitesizdi.
İçini aç da diyemezsin adama. Çok güzel olmayan şekilde açılsa açıldığı anlaşılır. Hatta belki de etiket vardır, şimdi açıp bakamayacağım. Adam iade alamaz o durumda.
Elde sahte ürünün olmaması da cabası. Fark ettiğim an her normal kullanıcının yapacağı gibi en hızlı şekilde kurtulmaya çalıştım. Her sahte ürün de aynı olmuyor zaten. Bazısının firmware'i düzgün oluyor mesela.

Yanlış bilgi olması durumu da var. Technopat'ta birkaç tane görmüştüm. Yeterince kuvvetli olmayan bilgiyi sahte ürün tespiti için kullanılabilir diye pazarlıyorlardı. Benim dediklerimin yarısı bile köklü bir revizyon ile geçersiz kılınabilir.