Hafiye
Uzman
"Killed" diyor
"Killed" diyor
Üretici sağlam engellemiş hocam. Başka bir ROM'a geçmeden yapamazsınız.
Bir öneriniz var mı? Hangi ROM’u kullanmalıyım? Ayrıca bu cihaz için Odin’den atabileceğim TWRP bulamadım.Üretici sağlam engellemiş hocam. Başka bir ROM'a geçmeden yapamazsınız.
Uyarı: Sorumluluk kabul etmiyorum.Bir öneriniz var mı? Hangi ROM’u kullanmalıyım? Ayrıca bu cihaz için Odin’den atabileceğim TWRP bulamadım.
Odin'den olmaz bunlara.Bir öneriniz var mı? Hangi ROM’u kullanmalıyım? Ayrıca bu cihaz için Odin’den atabileceğim TWRP bulamadım.
Sorumluluk tamamen bana ait, deneyeceğim hocam. Teşekkür ederim, denedikten sonra dönüş yapacağım.Uyarı: Sorumluluk kabul etmiyorum.
Official LineageOS 20 çıkmış. LineageOS Recovery'yi Odin ile flaşlayıp adb sideload ile kuracaksınız sanırım.
Teşekkür ederim, ama bir şey dikkatimi çekti; attığınız TWRP GitHub’da Android 11 için görünüyor. Bu bir sorun çıkarır mı?
Sorumluluk tamamen bana ait, deneyeceğim hocam. Teşekkür ederim, denedikten sonra dönüş yapacağım.
Teşekkür ederim ama bir şey dikkatimi çekti; attığınız TWRP GitHub'da Android 11 için görünüyor. Bu bir sorun çıkarır mı?
Error 21 hatası verdi başka bir siteden bakıyorum şimdi.Custom ROM'larda Google hizmetleri olmaz.
GApps kurmanız lazım.