Aakons Üstün Droidlere Fısıldayan Katılım 22 Temmuz 2024 Mesajlar 8.359 Makaleler 6 Çözümler 7 Beğeniler 10.691 20 Temmuz 2025 #21 angarya_messi dedi: O konuda rahatım araştırma yaptım, gboxdan ziyade Micro g ve Aurora Store alternatifini kullanırsam daha verimli olacak. Genişletmek için tıkla... Aynen bende onları kullanıyorum daha iyi olur.
angarya_messi dedi: O konuda rahatım araştırma yaptım, gboxdan ziyade Micro g ve Aurora Store alternatifini kullanırsam daha verimli olacak. Genişletmek için tıkla... Aynen bende onları kullanıyorum daha iyi olur.
Philologically Yetkin Katılım 18 Mart 2024 Mesajlar 469 Çözümler 2 Beğeniler 295 20 Temmuz 2025 #22 Aakons dedi: Hocam kusura bakmayın ama merak ettim, neden Tab S9'dan Tab A9'a geçtiniz? Genişletmek için tıkla... Hocam iş için kullanıyordum. Sonra güzel ve kaliteli bir laptop aldılar, ihtiyaç kalmadı diye sattım. Ancak birkaç ay sonra fark ettim ki tablete çok alışmışım, farklı işlerde çok pratik oluyor. O sebeple A9 aldım.
Aakons dedi: Hocam kusura bakmayın ama merak ettim, neden Tab S9'dan Tab A9'a geçtiniz? Genişletmek için tıkla... Hocam iş için kullanıyordum. Sonra güzel ve kaliteli bir laptop aldılar, ihtiyaç kalmadı diye sattım. Ancak birkaç ay sonra fark ettim ki tablete çok alışmışım, farklı işlerde çok pratik oluyor. O sebeple A9 aldım.