Detaylar
Kim cevapladı?cyyp
Uzman
Peki neden?
Bence alınır. S9 FE modelini kullanıyorum tüm işlerimi görüyor. Gerek ders olsun gerek film/video izleme olsun bence yeterli.
- Makaleler
- 6
Bir yakınım satıyor 13K fiyat söyledi neredeyse hiç kullanmadı 256 GB sizce alınır mı?
Yani evet.
cyyp
Uzman
Bence alınır. S9 FE modelini kullanıyorum tüm işlerimi görüyor. Gerek ders olsun gerek film/video izleme olsun bence yeterli.
Fiyat olarak nasıl sizce hocam ben üniversite+ders için alıyorum ancak bazen oyun da oynarım işimi görür mü?
Fiyat olarak nasıl sizce hocam ben üniversite+ders için alıyorum ancak bazen oyun da oynarım işimi görür mü?
Son düzenleme:
Bir yakınım satıyor 13K fiyat söyledi neredeyse hiç kullanmadı 256 GB sizce alınır mı?
Geçen sene başı s9FE+'ı bu fiyata almıştım alınır bence. Bende ders ya da bir şeyler izlemek için kullanıyorum yeterli gayet S10FE'ninde bundan çok farkı yoktur.
ExellionTR
Başarılı
Sıfırı 19k şu an Tab S10 FE 256 GB. Eğer dediği gibi tertemizse ve garantiliyse direkt al kaçırma bile. İşini fazlasıyla görür. Ben bile alabilirim yani sen almayacaksan
B 52 Stratofortress
Becerikli
Deliler gibi oyun oynama veya kallavi boyutlarda video düzenlemek gibi bir derdiniz yoksa gayet iyi bir cihaz, ben de S10 FE+ kullanıyorum ve aşağıdaki konuda belirttiğim bütün amaçlarımı fazlasıyla karşılıyor. Ekran boyutu ve bataryayı saymazsak S10 FE ve S10 FE+ donanım olarak aynılar. Bu arada ekranı da gayet kaliteli bir IPS.
Öncelikle oyun oynamak gibi bir amacım yok, yıllardır telefonumda bile mobil oyun oynamıyorum. Oyunlar ve çoğu ağır iş için yeterince güçlü bir masaüstü bilgisayarım var. Defter olarak kullanma, PDF dosyaları üzerinde kalemle not tutup karalamalar yapma, film/video izleme, televizyona kablosuz ekran yansıtma, internet gezintisi ve sosyal medya amacıyla kullanacağım. Aklıma takılan iki şey var bunlardan ilki TFT ekranın yan açılarda bozulma yapıp yapmıyor oluşu, ikincisi de Exynos 1580 işlemcinin bu amaçları 4-5 yıl boyunca karşılayıp karşılamayacağı. Bunun dışında Tab S10+ için fazladan...
- B 52 Stratofortress
- galaxy s10 samsung samsung galaxy
- Forum: Tabletler