Loutermilch
Başarılı
Tabletlerden çok anlamayan ve oyun oynamayan bir insan olarak sadece ders çalışmak için işimi fazlasıyla görüyor. Memnun değilim dediğim bir noktası yok gerçekten.
Deliler gibi oyun oynama veya kallavi boyutlarda video düzenlemek gibi bir derdiniz yoksa gayet iyi bir cihaz, ben de S10 FE+ kullanıyorum ve aşağıdaki konuda belirttiğim bütün amaçlarımı fazlasıyla karşılıyor. Ekran boyutu ve bataryayı saymazsak S10 FE ve S10 FE+ donanım olarak aynılar. Bu arada ekranı da gayet kaliteli bir IPS.
Öncelikle oyun oynamak gibi bir amacım yok, yıllardır telefonumda bile mobil oyun oynamıyorum. Oyunlar ve çoğu ağır iş için yeterince güçlü bir masaüstü bilgisayarım var. Defter olarak kullanma, PDF dosyaları üzerinde kalemle not tutup karalamalar yapma, film/video izleme, televizyona kablosuz ekran yansıtma, internet gezintisi ve sosyal medya amacıyla kullanacağım. Aklıma takılan iki şey var bunlardan ilki TFT ekranın yan açılarda bozulma yapıp yapmıyor oluşu, ikincisi de Exynos 1580 işlemcinin bu amaçları 4-5 yıl boyunca karşılayıp karşılamayacağı. Bunun dışında Tab S10+ için fazladan...
- B 52 Stratofortress
- galaxy s10 samsung samsung galaxy
- Forum: Tabletler
Elinizin ölçülerine bağlı olarak tek elde tutup kullanmak haliyle bi' tık zor gelebilir ama ben sorun yaşamadım. Ekranı da kaliteli bir IPS panel olduğundan bence OLED'i aratmıyor; zira Galaxy S22 kullanıyorum ikisi arasında geçiş yaptığımda ne görüntü ne de Hz değeri hiç sırıtmıyor. Taşıması da zor değil ama tabii nasıl taşıyacağınıza bağlı olarak değişir, çantada taşımak konusunda sorun yok, keza boyutuna göre hafif. Tek korkutan yanı çok ince, ince olduğundan eğilir mi diye düşünüyorum.Şu Plus versiyonunu sırf yata yata TFT atabilmek ve ara sıra bir şeyler izleyebilmek ( sofrada vs. ) için istiyorum. Büyük ekranıyla ve bataryasıyla mis gibi cihaz. Boyutu kullanım ve taşıma konusunda size zorluk çıkarıyor mu?
Bu arada keşke paneli de daha iyi olsaymış. Sırf Hz ve panelden dolayı aklım pad 7 gibi modellere kayıyor.
Hocam çok pardon telefon olan S10FE sandım. Alabilirsiniz.
Elinizin ölçülerine bağlı olarak tek elde tutup kullanmak haliyle bi' tık zor gelebilir ama ben sorun yaşamadım. Ekranı da kaliteli bir IPS panel olduğundan bence OLED'i aratmıyor; zira Galaxy S22 kullanıyorum ikisi arasında geçiş yaptığımda ne görüntü ne de Hz değeri hiç sırıtmıyor. Taşıması da zor değil ama tabii nasıl taşıyacağınıza bağlı olarak değişir, çantada taşımak konusunda sorun yok, keza boyutuna göre hafif. Tek korkutan yanı çok ince, ince olduğundan eğilir mi diye düşünüyorum.
Farkları boyut, S10 FE 10.9" ve S10 FE+ 13.1" ölçülerinde her ikisi de 90 Hz IPS. Ve evet teknoloji olarak aynılar, ha bir de batarya kapasitesi farklı, o da fiziksel boyut ile ilgili.
Farkları boyut, S10 FE 10.9" ve S10 FE+ 13.1" ölçülerinde her ikisi de 90 Hz IPS. Ve evet teknoloji olarak aynılar, ha bir de batarya kapasitesi farklı, o da fiziksel boyut ile ilgili.
Batarya ve ekran boyutu dışında bir fark yok. İşlemci, panel vs. hep aynı. Büyük ekran istiyorsan Plus'ı, standart tablet boyutu istiyorsan düz S10 FE'yi alıyorsun yani. Sen 13 bine kaçırma onu bak çok iyi fırsat. Eğer temizse ( kırık çizik vs. bir şey yoksa ) ve garantisi de devam ediyorsa 13'e al güle güle kullan yıllarca.