Bu soruyu sormak için birkaç konu daha oluşturmuştum fakat hala net karar verebilmiş değilim. Önceden oluşturduğum konularda fiyatlar birbirine çok yakındı, şimdi FE olan modelin fiyatı biraz daha pahalanmış. Tab S10 Lite 6/128 GB olan model 13 bin TL iken, Tab S10 FE 8/128 18 bin TL. Arada tek fark işlemci ve şarj hızı. Normalde Tab S10 Lite'a karar vermiştim fakat RAM'in düşük olmasının ileride sıkıntı yaratacağını söylediler. Bu RAM ve işlemci yükseltmesi için de beş bin TL fark vermek pek mantıklı gelmiyor. Şöyle düşündüm; bir zaman sonra memuriyet alımı olacak ve ben başvuru yapacağım. Başvuru yapana kadar, yani kısa bir süre için Lite olan modeli alayım, isteklerimi karşılarsa devam ederim. Karşılamazsa atandığım zaman daha yüksek bir model alıp devam ederim diye düşündüm. Ama bu cihazın hiç alınmayacağını söyleyenler içime bir kurt düşürdü. Siz olsanız ne yapardınız? Tablette yapacağım işlemler böyle ağır şeyler değil. Film, video izlerim, hafif oyunlar oynarım. Hatta çoğu zaman kullanmayacağım bile muhtemelen. Bir heves uğruna alıyorum gibi bir şey.