Size dönemedim kusura bakmayın. Yani güncellemeleri yapın zaten en fazla 1 2 tane vardır. Gidip de video kaydına almanıza gereken bir durum yok Samsung shoptan aldıysanız. Eğer güncelleme sorunluysa Samsung müşteri hizmetleri ile konuşursunuz. İade alırlar her türlü.
Güncelleme değil de darbe aldıysa vs. gibisinden.
Samsung ürünü bir kutuya koyup o şekilde gönderiyor, ekstra bir koruma kullanmıyor. Ürün geldiğinde istersen güncelleyebilirsin; bende yaşanan tüm sorunlar güncellemeden sonra çözüldü. Samsung bu konuda dandik markalar gibi değil, güvenebilirsin.

Ayrıca istersen teslimat sırasında video kaydı da alabilirsin. Ben iki defa Samsung’dan alışveriş yaptım, genelde ürünler sağlam ulaşıyordu. Kutuya sen ya da annen bakar; eğer ezik, çürük gibi bir durum varsa, video kaydıyla ürünü açıp kontrol edebilirsiniz.
Kargocuyu bekletmeye gerek yok diyorsunuz yani?

Güncelleme değil de darbe aldıysa vs. gibisinden.

Kargocuyu bekletmeye gerek yok diyorsunuz yani?
Aslında tamamen bulunduğunuz şehre bağlı bir şey. Benim şehrimdeki kargocular gerçekten iyi insanlar; hepsini tanıyorum. İnternetten maden suyu sipariş ediyorum ve Amazon maden suyunu korumasız bir şekilde kutuya koyup gönderiyor - yine de bir kere bile kırılmadı. Asıl mesele, şehrimizdeki kargocuların işlerini nasıl yaptıkları; bunu dikkate alırsınız. Kutuda ezilme varsa yada yoksa yine de ürünü kargocuyla açın ne olur ne olmaz diye.

Aslında tamamen bulunduğunuz şehre bağlı bir şey. Benim şehrimdeki kargocular gerçekten iyi insanlar; hepsini tanıyorum. İnternetten maden suyu sipariş ediyorum ve Amazon maden suyunu korumasız bir şekilde kutuya koyup gönderiyor - yine de bir kere bile kırılmadı. Asıl mesele, şehrimizdeki kargocuların işlerini nasıl yaptıkları; bunu dikkate alırsınız. Kutuda ezilme varsa yada yoksa yine de ürünü kargocuyla açın ne olur ne olmaz diye.
Hepsijet'e verilmiş. Bizim bir kargocu abi var Kargoistte çalışan o da sanırım getiriyor Hepsijet kargolarini ama emin değilim eğer o ise işini gerçekten iyi yapıyor iyi birisi. Yine de anneme söyledim ben kargocuyu bekletip beraber acmasını.

Ben cihazı cumartesi aldım pazartesi iade olarak yolladım bugünde iadem onaylandı.
Güzel cihaz ama bana göre değil. Gaming kablosuz kulaklıkta bile gecikme sorunu yaşatıyor. Aynı kulaklık iPad ile sorunsuz gecikmesiz. AirPods ile de çok gecikme var. Kalemi vs güzel çizim yapmak keyifli.