Tablet şu an çalışmıyor denebilir. İnanılmaz bir biçimde kasıyor. Ekran bayağı takılıyor. Modelini bilmesem hurdaya çıkmış derdim, o derece takılıyor. Hatta şu an çalışıyor denilemez bu tablet için; bildiğin sanki 30 Hz ekran sahip gibi. Ayrıca hareketleri de algılamıyor. Çoğu hareket sıkıntılı. Eğer sizde varsa kesinlikle güncellemeyin. Peki ben bunu geri alabilir miyim? @Aakons hocam bilginiz var mı?

Merhab dün akşam bende S11 düz model siparişi verdim. Hangi güncelleme bu? Ve sorunu çözdünüz mü?

Güncelleme yapmayayım mı ben teslim alınca? Anlamadım hocam.

Ben güncelleme yaptıktan sonra biraz sıkıntı yaşadım. Sıfırlayınca %90 oranında düzeldi. Şu an hiçbir sorun yok. Büyük ihtimalle güncelleme esnasında bana özel bir hata oluştu. Ancak yine de aldıktan sonra güncellerken ya da güncellemeyi düşünüyorsan aklında bulundur.

Ben güncelleme yaptıktan sonra biraz sıkıntı yaşadım. Sıfırlayınca %90 oranında düzeldi. Şu an hiçbir sorun yok. Büyük ihtimalle güncelleme esnasında bana özel bir hata oluştu. Ancak yine de aldıktan sonra güncellerken ya da güncellemeyi düşünüyorsan aklında bulundur.
Bildirimi görmemişim valla.
Yani ben alınca hiç güncelleme yapmadan kullanamam sonuçta. @Aakons Ne yapılmalı?

Samsung illa çözer o sorunu. Ama güncelleme yüklenirkendr sorun olmuş olabilir.
Geldiğinde güncellemeleri vs. yapayım mı ben yani?
Bu arada tablet pazartesi gelecek %99 ihtimalle. Geldiğinde kuryeyi bekletip anneme (okulda oluyorum genelde kargolar geldiğinde) paketi açmasını ve kontrol etmesini söyleyeyim mi? Yoksa paket ben eve gelmeden önce geldiğinde video kaydına alıp ben mi açılışı yapayım?

@Aakons @seeraddar

Son düzenleme:
Bu arada tablet pazartesi gelecek %99 ihtimalle. Geldiğinde kuryeyi bekletip anneme (okulda oluyorum genelde kargolar geldiğinde) paketi açmasını ve kontrol etmesini söyleyeyim mi? Yoksa paket ben eve gelmeden önce geldiğinde video kaydına alıp ben mi açılışı yapayım?

Size dönemedim kusura bakmayın. Yani güncellemeleri yapın zaten en fazla 1 2 tane vardır. Gidip de video kaydına almanıza gereken bir durum yok Samsung shoptan aldıysanız. Eğer güncelleme sorunluysa Samsung müşteri hizmetleri ile konuşursunuz. İade alırlar her türlü.

@Aakons @seeraddar
Samsung ürünü bir kutuya koyup o şekilde gönderiyor, ekstra bir koruma kullanmıyor. Ürün geldiğinde istersen güncelleyebilirsin; bende yaşanan tüm sorunlar güncellemeden sonra çözüldü. Samsung bu konuda dandik markalar gibi değil, güvenebilirsin.

Ayrıca istersen teslimat sırasında video kaydı da alabilirsin. Ben iki defa Samsung’dan alışveriş yaptım, genelde ürünler sağlam ulaşıyordu. Kutuya sen ya da annen bakar; eğer ezik, çürük gibi bir durum varsa, video kaydıyla ürünü açıp kontrol edebilirsiniz.