seeraddar Yetkin Katılım 25 Temmuz 2024 Mesajlar 3.314 Çözümler 11 Beğeniler 3.260 3 Ekim 2025 #11 Ruindry dedi: Asla alma çakma kılıflar kalemin optimizasyonunu bozuyor ya orijinal al ya hiç alma. Genişletmek için tıkla... Nasıl? pawEn dedi: S9 için hocam bu ben de gördüm Amazon S9 ve 11'i aynı textte görünce direkt S11 gibi önümüze koyuyor. Genişletmek için tıkla... Hocam kalınlık incelik farkı falan var. Ben onları denedim olmuyor ya oluyor ama olmuyor aynı zamanda. Sırıtıyor, ben bir kılıfçı da denedim.
Ruindry dedi: Asla alma çakma kılıflar kalemin optimizasyonunu bozuyor ya orijinal al ya hiç alma. Genişletmek için tıkla... Nasıl? pawEn dedi: S9 için hocam bu ben de gördüm Amazon S9 ve 11'i aynı textte görünce direkt S11 gibi önümüze koyuyor. Genişletmek için tıkla... Hocam kalınlık incelik farkı falan var. Ben onları denedim olmuyor ya oluyor ama olmuyor aynı zamanda. Sırıtıyor, ben bir kılıfçı da denedim.
KS KS pawEn Üstün Katılım 23 Mart 2024 Mesajlar 4.329 Çözümler 13 Beğeniler 4.997 Yer Plant Dingolfing, Almanya 3 Ekim 2025 #12 seeraddar dedi: Nasıl? Hocam kalınlık incelik farkı falan var. Ben onları denedim olmuyor ya oluyor ama olmuyor aynı zamanda. Sırıtıyor, ben bir kılıfçı da denedim. Genişletmek için tıkla... Evet farkettim, Epey'den baktım belki bir ürünün materyali sıkı sarıyordur falan da yok ya olmaz gibi. Daffy Duck dedi: Yeşil rengi de gayet hoş bence. Teslimat süresi genelde iki hafta civarı sürüyor. Sipariş verdikten 10 gün sonra kadar Türkiye'de oluyor ürün genelde. Genişletmek için tıkla... Vergi eklenmiş fiyatı nasıl oluyor 360-460TL'lik bir ürünün?
seeraddar dedi: Nasıl? Hocam kalınlık incelik farkı falan var. Ben onları denedim olmuyor ya oluyor ama olmuyor aynı zamanda. Sırıtıyor, ben bir kılıfçı da denedim. Genişletmek için tıkla... Evet farkettim, Epey'den baktım belki bir ürünün materyali sıkı sarıyordur falan da yok ya olmaz gibi. Daffy Duck dedi: Yeşil rengi de gayet hoş bence. Teslimat süresi genelde iki hafta civarı sürüyor. Sipariş verdikten 10 gün sonra kadar Türkiye'de oluyor ürün genelde. Genişletmek için tıkla... Vergi eklenmiş fiyatı nasıl oluyor 360-460TL'lik bir ürünün?
Ruindry Yetkin Katılım 24 Ağustos 2024 Mesajlar 2.372 Makaleler 1 Çözümler 15 Beğeniler 2.597 3 Ekim 2025 #13 2k verdiğim spigen kılıfta bile katlama yapınca sol köşede manyetik bozuluyor. Yan sanayi hiç önermem.
2k verdiğim spigen kılıfta bile katlama yapınca sol köşede manyetik bozuluyor. Yan sanayi hiç önermem.
KS KS pawEn Üstün Katılım 23 Mart 2024 Mesajlar 4.329 Çözümler 13 Beğeniler 4.997 Yer Plant Dingolfing, Almanya 3 Ekim 2025 #14 26846 dedi: Kılıfsız kullanmanız çok daha iyi en azından bütçeniz çöp olmaz. Bakmak isterseniz şu an jetech marka kılıf kullanıyorum bunda bir sıkıntı yaşamadım. Genişletmek için tıkla... S11 için JETech üretmemiş şuanlık.
26846 dedi: Kılıfsız kullanmanız çok daha iyi en azından bütçeniz çöp olmaz. Bakmak isterseniz şu an jetech marka kılıf kullanıyorum bunda bir sıkıntı yaşamadım. Genişletmek için tıkla... S11 için JETech üretmemiş şuanlık.
Ruindry Yetkin Katılım 24 Ağustos 2024 Mesajlar 2.372 Makaleler 1 Çözümler 15 Beğeniler 2.597 3 Ekim 2025 #15 pawEn dedi: Evet farkettim, Epey'den baktım belki bir ürünün materyali sıkı sarıyordur falan da yok ya olmaz gibi. Vergi eklenmiş fiyatı nasıl oluyor 360-460TL'lik bir ürünün? Genişletmek için tıkla... JETechler fiyatına göre kalitesiz birde garantisi yok biraz daha biriktirip spigen veya orijinal kılıfa yönel.
pawEn dedi: Evet farkettim, Epey'den baktım belki bir ürünün materyali sıkı sarıyordur falan da yok ya olmaz gibi. Vergi eklenmiş fiyatı nasıl oluyor 360-460TL'lik bir ürünün? Genişletmek için tıkla... JETechler fiyatına göre kalitesiz birde garantisi yok biraz daha biriktirip spigen veya orijinal kılıfa yönel.
KS KS pawEn Üstün Katılım 23 Mart 2024 Mesajlar 4.329 Çözümler 13 Beğeniler 4.997 Yer Plant Dingolfing, Almanya 3 Ekim 2025 #16 Ruindry dedi: 2k verdiğim spigen kılıfta bile katlama yapınca sol köşede manyetik bozuluyor. Yan sanayi hiç önermem. Genişletmek için tıkla... Hiçbir şey anlamadım Yunus'cum. Ruindry dedi: JETechler fiyatına göre kalitesiz birde garantisi yok biraz daha biriktirip spigen veya orijinal kılıfa yönel. Genişletmek için tıkla... S11 için üretmemiş ki Spigen.
Ruindry dedi: 2k verdiğim spigen kılıfta bile katlama yapınca sol köşede manyetik bozuluyor. Yan sanayi hiç önermem. Genişletmek için tıkla... Hiçbir şey anlamadım Yunus'cum. Ruindry dedi: JETechler fiyatına göre kalitesiz birde garantisi yok biraz daha biriktirip spigen veya orijinal kılıfa yönel. Genişletmek için tıkla... S11 için üretmemiş ki Spigen.
2 26846 Çalışkan Katılım 13 Eylül 2025 Mesajlar 99 Beğeniler 53 3 Ekim 2025 #17 Ruindry dedi: 2K verdiğim Spigen kılıfta bile katlama yapınca sol köşede manyetik bozuluyor. Yan sanayi hiç önermem. Genişletmek için tıkla... Kılıfı arka kapağa katlarken ekran kilitleniyor bende sizde de var mı? Bunun haricinde bir sorun olmadı kullanımda.
Ruindry dedi: 2K verdiğim Spigen kılıfta bile katlama yapınca sol köşede manyetik bozuluyor. Yan sanayi hiç önermem. Genişletmek için tıkla... Kılıfı arka kapağa katlarken ekran kilitleniyor bende sizde de var mı? Bunun haricinde bir sorun olmadı kullanımda.
Ruindry Yetkin Katılım 24 Ağustos 2024 Mesajlar 2.372 Makaleler 1 Çözümler 15 Beğeniler 2.597 3 Ekim 2025 #18 pawEn dedi: Hiçbir şey anlamadım Yunus'cum. S11 için üretmemiş ki Spigen. Genişletmek için tıkla... Sosyal medyana video linki atıyorum. S10'larin kılıfları S11'lere oluyor mu? S9U ile S10U mesela birebir aynılardı kılıfları oluyordu birbirine. Olmadı kılıf için biraz beklersin. 26846 dedi: Kılıfı arka kapağa katlarken ekran kilitleniyor bende sizde de var mı? Bunun haricinde bir sorun olmadı kullanımda. Genişletmek için tıkla... Kilitlenme yok bende ama üstünü kapatınca otomatik ekranı kapanıyor o da güzel özellik.
pawEn dedi: Hiçbir şey anlamadım Yunus'cum. S11 için üretmemiş ki Spigen. Genişletmek için tıkla... Sosyal medyana video linki atıyorum. S10'larin kılıfları S11'lere oluyor mu? S9U ile S10U mesela birebir aynılardı kılıfları oluyordu birbirine. Olmadı kılıf için biraz beklersin. 26846 dedi: Kılıfı arka kapağa katlarken ekran kilitleniyor bende sizde de var mı? Bunun haricinde bir sorun olmadı kullanımda. Genişletmek için tıkla... Kilitlenme yok bende ama üstünü kapatınca otomatik ekranı kapanıyor o da güzel özellik.
KS KS pawEn Üstün Katılım 23 Mart 2024 Mesajlar 4.329 Çözümler 13 Beğeniler 4.997 Yer Plant Dingolfing, Almanya 3 Ekim 2025 #19 580TL tuttu, umarım beklediğim gibi çıkar.
seeraddar Yetkin Katılım 25 Temmuz 2024 Mesajlar 3.314 Çözümler 11 Beğeniler 3.260 3 Ekim 2025 #20 pawEn dedi: Eki Görüntüle 189921 580TL tuttu, umarım beklediğim gibi çıkar. Genişletmek için tıkla... Minimum sepet sınırı yok muydu hocam?
pawEn dedi: Eki Görüntüle 189921 580TL tuttu, umarım beklediğim gibi çıkar. Genişletmek için tıkla... Minimum sepet sınırı yok muydu hocam?