Samsung Tab S9 FE+ alınır mı?

LightRockS1

Çalışkan
S9 FE+ almak istiyorum, şu an 14500 civarında internette fiyatı daha ucuzlar mı, indirim beklemeli miyim? Yaşadığım ilde Teknosa, MediaMarkt yok mecbur Turkcell, Samsung bayilerine sordum 18500, 19500 gibi çok pahalı fiyat veriyorlar bu fiyatlara Tab S9 var zaten.

Almayın. İkinci el iPad Air 5 veya Tab S9 bakın.

Almayın. İkinci el iPad Air 5 veya Tab S9 bakın.

Başta ders için kullanacağımı belirtmemişim kusura bakmayın. S9'un ekranı küçük ondan çok sevemiyorum, zira ders çalışırken multi tasking yapıp kullanacağım. iPad zaten alamam hem kalemi yok hem de iPad ekosistemim yok telefon vs. her şey Android. S9'un AMOLED ekranı için de YouTube'dan display test videolarına baktım açıkçası AMOLED ile TFT arasında aşırı bariz bir fark göremedim, AMOLED'de renkler daha koyu gerçekçi yani. Evimde de IPS panel AOC 24G42e monitör var telefon AMOLED hiç rahatsız olmuyorum, ikisi arasındaki renk farkını anca telefondan siyah ekran açsam monitörden de siyah ekran açsam öyle anlıyorum. TFT ekrandan da rahatsız olmam bence.

@Kaays neye bağlı beğenme attığını merak ediyorum. Yani şurada doğru düzgün bir öneri yapamayacak mıyız? Tab s9FE arkadaşımda var. Çok kötü. Donma takılmalar, ısınmaları geçtim 200 sayfalık nokta Samsung notes çöküyor. Dediğim tabletler bu konuda hiç sıkıntı çıkarmıyor. Apple haterlığınız da artık saçma sapan bir hal aldı.

Hocam dediğinizde haklısınız ama işlemci bakımından çok zayıf kalıyor. Şu an kullandığım Tab S8 bile 500 sayfalık kitapta uzun süre çalışınca donma yapabiliyor. O yüzden Apple'ye yönelmeniz ya da Samsung da amiral gemisi tablet almanız daha iyi olacak.

Bu arada 11 inç cihaz da gayet yeterli. Multitasking bakımından.

Hocam haklısınız ama mağazaya gidip de gördüm 12.4 inç çok daha iyi olur sanırım çünkü uzun süreli kullanacağım almışken büyük ekran olsa iyi olur. S10+ dediğiniz gibi amiral gemisi tablet ama o da 25 bin bütçeyi aşıyor bayağı. YouTube'dan bakacağım birkaç test videosuna ona göre karar vereyim.

S9 kullanıyorum kasım ayından beri fe almanızı tavsiye etmem ama bütçe sorununuz var ise ne yazık ki alternatifiniz yok fe almak durumunda kalıyorsunuz sadece not almak ders çalışmak vs için gayet yeterli fakat biraz daha ağır işler için sizi üzebilir , sorunuz olursa samsung ile alakalı sorabilirsiniz

Ek olarak s10 fe çıktı bakanilirsiniz

S9 bakın daha iyi.

Film izleme falan isi icin de kullanacaksan ve ikinci el olsa da sorun olmaz diyorsan arkadaslarin dedigi gibi ikinci el S9 kovalayabilirsin. Ama sahsen ikinci ele cok sicak bakmadigim ve sadece PDF duzenledigim icin icin sifir S9 FE+ almistim Ekim 2024'te ve hala sorunsuz bir sekilde kullaniyorum. Yasadigim tek problem ise cok not alan birisiysen kaleminin ucu eriyor. Onun icin de degistirilebilir uclar alabilirsin internetten.

Alinir islemci cok guclu degil ama rahat yetiyor ders amacli kullanacaksan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…