Katlanır telefon alacağım onun için telefonun yanında oyun vs işlerim için tablet almayı düşünüyorum. Tabletten aradığım özellikler, boyut olarak ne çok büyük ne de çok küçük olmaması. Çizim yapmak için uygun olması, ağır olmayan oyunlarda ısınmaması, kasma donma yapmaması ve batarya performansının iyi olması. Ekran kalitesi olarak düşük olduğu için S10 FE+ pek içime sinmiyor, hem de boyutu çok büyük olabilir s9a göre. Normalde LCD ekran telefon kullanmıştım ve kullanırken hiçbir eksisini hissetmemiştim. Şu an AMOLED ekran kullanıyorum ve yine daha iyi hissettirmiyor, pek fark hissetmedim fakat şarj tüketiminde etkisini hissettirir diye düşünüyorum. PSP emülatör de kurmayı düşünüyorum. Bu istekler doğrultusunda hangi tableti önerirsiniz. Bütçe 25k
Detaylar
Kim cevapladı?Tab S9 tabii ki.Katlanır telefon alacağım onun için telefonun yanında oyun vs işlerim için tablet almayı düşünüyorum. Tabletten aradığım özellikler, boyut olarak ne çok büyük ne de çok küçük olmaması. Çizim yapmak için uygun olması, ağır olmayan oyunlarda ısınmaması, kasma donma yapmaması ve batarya performansının iyi olması. Ekran kalitesi olarak düşük olduğu için S10 FE+ pek içime sinmiyor, hem de boyutu çok büyük olabilir s9a göre. Normalde LCD ekran telefon kullanmıştım ve kullanırken hiçbir eksisini hissetmemiştim. Şu an AMOLED ekran kullanıyorum ve yine daha iyi hissettirmiyor, pek fark hissetmedim fakat şarj tüketiminde etkisini hissettirir diye düşünüyorum. PSP emülatör de kurmayı düşünüyorum. Bu istekler doğrultusunda hangi tableti önerirsiniz. Bütçe 25k
Yapay zeka yok galiba onda da hem de boyut olarak nasıldır tam karar veremiyorum gidip görmem lazım ama çok küçük gibi geliyor nedense. Çizim yapmaya uygun mudur yani?
Küçük bir tablet biraz, Galaxy AI var içinde. Çizim yapmaya uygun bence.Yapay zeka yok galiba onda da hem de boyut olarak nasıldır tam karar veremiyorum gidip görmem lazım ama çok küçük gibi geliyor nedense. Çizim yapmaya uygun mudur yani?
Küçük bir tablet biraz, Galaxy AI var içinde. Çizim yapmaya uygun bence.
Tamamdır teşekkürler benim de içime en çok sinen s9du ama belki güncellik açısından S10 FE+ tercih edebilirim diye düşünüyordum. Peki sizce S9 mu S10+ mı diye sorsam hangisini seçerdiniz.
Kesinlikle Tab S9.Tamamdır teşekkürler benim de içime en çok sinen s9du ama belki güncellik açısından S10 FE+ tercih edebilirim diye düşünüyordum. Peki sizce S9 mu S10+ mı diye sorsam hangisini seçerdiniz.
Normalde bütçe çok ayırmak istemiyorum fakat aradaki fark değecek kadarsa alabilirim.