Samsung Tab S9 vs Tab S10 FE+

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan GHOSTTRS88
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 15
  • Görüntüleme Görüntüleme 286
  • Etiketler Etiketler
    samsung

GHOSTTRS88

Gelişen
Okulda kullanmak üzere bir cihaz almayı düşünüyorum. S9’un en büyük avantajları ekran teknolojisinin gelişmiş olması ve daha güçlü bir işlemciye sahip olması. S10 FE+ ise 13.1 inçlik oldukça büyük bir ekrana sahip ve aynı zamanda daha güncel bir model. İkisi de aynı fiyata satılıyor. Sizce hangisini tercih etmeliyim? Amacım, en az dört yıl boyunca sorunsuz şekilde kullanabileceğim, kasma veya donma yapmayan ve okulda not alırken bana kolaylık sağlayacak bir cihaz almak.

Son düzenleyen: Moderatör:

Tab S9 kesinlikle. 4 yıldan fazla bile sorunsuz kullandırır.

Tab S9 alabiliyorsa bunlara gerek yok.

S10 FE+ overpriced bir ürün. Alınabilirliği yok. İkisi arasında S9. Samsung olması tercih sebebi değilse daha uygun fiyata işinizi görecek tabletler var.

Tab S9 kesinlikle. 4 yıldan fazla bile sorunsuz kullandırır.

Tab S9 alabiliyorsa bunlara gerek yok.

S9'un güncelleme desteği kesileceği için uzağım. S10FE Plus'un ekranını deneyimledim mağazada gayet güzeldi. Ek olarak AMOLED ekran TFT ekrana göre gözü daha fazla yoruyormuş.

S9'un güncelleme desteği kesileceği için uzağım. S10FE Plus'un ekranını deneyimledim mağazada gayet güzeldi. Ek olarak AMOLED ekran TFT ekrana göre gözü daha fazla yoruyormuş.

Bu Samsung'un pazarlama stratejisi S10Plus 7 yıl güncelleme alınca rahat kulanabileceğni mi sanıyosun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…