user427696a

Başarılı
Cihaz
Samsung
Leke sadece net olarak beyaz renginde belli oluyor, digerlerinde de fakat gorunuyor ama en bariz beyazda oluyor. Sabah telefon yere dustu ve bu oldu kasada çatlak da oluştu ama asil sorum su bu silik bir leke ve sanirim ghost screen gibi ama oldugu nokta hiç oynamiyor ve dikdortgeni andiriyor. Bu lekeleri tamirci disinda giderebilir miyim? Garanti tamamen ekrani degistereceginden cok masraf cikar diye korkuyorum. Telefoncu sadece ic ekrani degistirerek belki daha ucuza yapar ama kendim bir sekilde duzeltmemin yolu var mi?

Screenshot_20260216_170650_Gallery.webp

20260216_170307.webp

Çizgi boyunca renk bozması yoksa veya dokunamtikte problem yoksa üst cam değişebilr ama telefon eski gibi al ekranı kendin değiştir interneten.

Çizgi boyunca renk bozması yoksa veya dokunamtikte problem yoksa üst cam değişebilr ama telefon eski gibi al ekranı kendin değiştir interneten.

Telefon A35 dokunmatikte ya da ekranda farkli bir problem yok garanti pahali oldugu icin yaptirmak biraz gece kalabilri ama sizce iz ekran koruyucuda olabilir mi ekrani biraz egdigimde falan cizgiler hiç gorunmuyorlar ondan olabilir mi ihtimali var mi bilmedigim icin sokmekte istemiyorum koruyucuyu.

Telefon A35 dokunmatikte ya da ekranda farkli bir problem yok garanti pahali oldugu icin yaptirmak biraz gece kalabilri ama sizce iz ekran koruyucuda olabilir mi ekrani biraz egdigimde falan cizgiler hiç gorunmuyorlar ondan olabilir mi ihtimali var mi bilmedigim icin sokmekte istemiyorum koruyucuyu.

Altında gibi duruyor hocam telefoncuya sormanız lazım ben cam sutası değilim arada gitiğim telefoncuda ekran konusuna pek hakim değil değiştirmek isterseniz a kalite ekran takın bence.