Çözüldü Samsung telefonlarda TradingView uygulaması hata veriyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Destek Ekibi

Resmî Hesap
Makaleler
1
TradingView Android uygulaması Samsung Galaxy S24 ve S24+'da hata veriyor. Uygulamayı kaldırdım, yükledim yine olmadı. Ancak Opera'dan VPN açınca çalışıyor. Sorun Samsung cihazlar ile mi ilgili yoksa benimle mi ilgili?

Hatta şöyle bir hata ekranı geliyor:

Çözüm

Sorun çözüldü.
Benim telefonumda da hata verdi. Yeni bir telefon güncellemesi gelmişti, yapmamıştım; sanırım onun etkisi ile hata veriyordu. Güncelleştirme sonrası programların, özellikle de TradingView'ın açılması çok hızlandı

Yine aynı hatayı verdi, Vodafone internet ile bağlanınca olmuyor, Wi-Fi ile oluyor, aynı sorunu yaşayan çok kişi var.

Vodafone internet kullananlar, GUVENLI IPTAL yaz 2500a yolla sorun çözülüyor

Sorun çözüldü.
Benim telefonumda da hata verdi. Yeni bir telefon güncellemesi gelmişti, yapmamıştım; sanırım onun etkisi ile hata veriyordu. Güncelleştirme sonrası programların, özellikle de TradingView'ın açılması çok hızlandı

Yine aynı hatayı verdi, Vodafone internet ile bağlanınca olmuyor, Wi-Fi ile oluyor, aynı sorunu yaşayan çok kişi var.

Vodafone internet kullananlar, GUVENLI IPTAL yaz 2500a yolla sorun çözülüyor

Son düzenleyen: Moderatör:
Artı -1 Eksi
Çözüm
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…