Daha uzun güncelleme desteği daha iyi kamera ve daha iyi termaller.
Yazılımı diğer Android'lere kıyasla daha iyi.Ben yaklaşık 2-3 senedir Samsung kullanıyorum ve gerçekten kullanımı basit ve sade bana kalırsa. Ayrıca zaman zaman yaptığı kampanyalar vs. bayağı bir beni memnun ediyor.
Daha uzun güncelleme desteği daha iyi kamera ve daha iyi termaller.
Aslında öyle değil. Bir şeyler indiriyorum antivirüs zınk diye siliyor virüs olmasa da. Ben de uyuz oldum o gün bugündür kullanmıyorum. Virüs de yemedim şu ana kadar. Bilinçsiz kullanıcılar için gerekli, bence gereksiz."Erkek adam AV kullanmaz" moduyla haraket ediyorsunuz yani.![]()
Benim halen kullanmakta olduğum A32 bile bu yıl güncelleme almış son kez.
Benim halen kullanmakta olduğum A32 bile bu yıl güncelleme almış son kez.
Samsung keşke kendi işletim sistemini bir kenara atmasaydı. Bada andiroid arayüzüne benzeyen kullanışlı bir sistem, Samsung wave vardı.1- Tartışmasız başta ekran ve kasa kalitesi.
2- Ondan sonra kullandığı arayüzün kalitesi ve ürünlerine uzun süre yazılım desteği vermesi.
3- Düşük & Orta - Orta & Yüksek arası seviyesindeki modellerindeki tasarımlar tuğla gibi olsa da, üst düzey modellerinin tasarımları da kendine özgün olması.
Aklıma doğrudan gelen üç büyük neden bu. Samsung, dandik Çin malı telefonlardaki gibi arayüz ve oyuncakmış gibi hissettiren telefonlar yapsaydı, bu kadar tutulacağını sanmıyorum.