Samsung telefonların diğer telefonlardan iyi olduğu kısım nedir?

Ben yaklaşık 2-3 senedir Samsung kullanıyorum ve gerçekten kullanımı basit ve sade bana kalırsa. Ayrıca zaman zaman yaptığı kampanyalar vs. bayağı bir beni memnun ediyor.
Yazılımı diğer Android'lere kıyasla daha iyi.
Diğer Android'lere kıyasla uzun ömürlü.
Elmaya kıyasla daha ucuz ve kaliteli olması.

S25+ ile ben mutluyum teşekkürler.

"Erkek adam AV kullanmaz" moduyla haraket ediyorsunuz yani.
Aslında öyle değil. Bir şeyler indiriyorum antivirüs zınk diye siliyor virüs olmasa da. Ben de uyuz oldum o gün bugündür kullanmıyorum. Virüs de yemedim şu ana kadar. Bilinçsiz kullanıcılar için gerekli, bence gereksiz.

Benim için yıllardır alışkan olduğum ve sevdiğim özellikler:
1-) Knox.
2-) arayüz anlaşılırlığı ve kullanımı.
3-) kendi ürettiği parçaların kaliteli olması (millet J veya M serisi kullanıp iPhone geçince çamur atmayı sevdiği için belirtmek istedim)
neredeyse fold ve flip dışında çoğu modeline alt modellerinde 2.elden sahip olmuşluğum var.

Malzeme kalitesi ve güncelleme alma süresi iyi tarafları. A35 kullanıyorum, A55'ten farkı yok. Normalde bir alt versiyonları hep daha kötü olur diye alışmışız. Bir de ekosistemi çok iyi. Ben memnunum.

1- Tartışmasız başta ekran ve kasa kalitesi.
2- Ondan sonra kullandığı arayüzün kalitesi ve ürünlerine uzun süre yazılım desteği vermesi.
3- Düşük & Orta - Orta & Yüksek arası seviyesindeki modellerindeki tasarımlar tuğla gibi olsa da, üst düzey modellerinin tasarımları da kendine özgün olması.

Aklıma doğrudan gelen üç büyük neden bu. Samsung, dandik Çin malı telefonlardaki gibi arayüz ve oyuncakmış gibi hissettiren telefonlar yapsaydı, bu kadar tutulacağını sanmıyorum.

Samsung keşke kendi işletim sistemini bir kenara atmasaydı. Bada andiroid arayüzüne benzeyen kullanışlı bir sistem, Samsung wave vardı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…