Samsung telefonların diğer telefonlardan iyi olduğu kısım nedir?

Ben yaklaşık 2-3 senedir Samsung kullanıyorum ve gerçekten kullanımı basit ve sade bana kalırsa. Ayrıca zaman zaman yaptığı kampanyalar vs. bayağı bir beni memnun ediyor.

Genel olarak Çinli markalar donanımda çok önde. Hatta Apple bile geçecek gibi Samsung donanıma önem vermemeye başladı. Ama Samsung ekosistemi şuanın en iyisidir. Laptop telefon tablet saat buzdolabı diğer beyaz eşyalar televizyon... Bir de çinlileri her ne kadar önersemde gariptir ki Samsung ele daha kaliteli geliyor

Samsung keşke kendi işletim sistemini bir kenara atmasaydı. Bada andiroid arayüzüne benzeyen kullanışlı bir sistem, Samsung wave vardı.

Samsung'un kendi işletim sistemi tizenos e sahip telefon vardı ama satışa çıkarılmadı.

Tamamen ucuz olmasi bence. Iphone'nun duz serilerine 40 bin lira vermektense 15 bin liraya samsung alirim daha iyi.

Ucuz olması, diğer Android telefon markalarına kıyasla aşırı kaliteli olması, servislerinin bol olması ve mağdur etmemesi. Çok iyi bir arayüz ve işletim sistemi, uzun ömürlü olması.

Kendini kanıtlamış bir marka olması diyebilirim. Evet çoğu Çinli telefonların aynı fiyatta ki samsunglardan donanım açısından daha güçlü gözükmesi gibi şeyler olabilir ama bunlar benim umurumda değil. Dandik arayüzler ve telefonun içinde reklam çıkması falan, yok abi benden uzak.

Kulaklığımdan tut telefonuma kadar her şeyim Samsung, bu sene S25'e de geçmeyi planlıyorum S24 FE'den.

Android rakipleri arasında da panel farkı, CPU-GPU-RAM farkı ve kasa kalitesi olarak genelde daha iyi oluyorlar. İstisna durumlarda var tabii ki.

Ben bu görüşe katılmıyorum. Samsung kendi ürettiği en yeni teknolojileri genelde Çinli firmalara satıyor. Örneğin ekran ve kameralar. SoC konusuda tam olarak doğru sayılmaz. Overclock edilmiş SoC kullanıyor fakat soğutma veya performans haritası yüzünden rakiplerinden kötü performans verebiliyor. Aynı veya benzer donanımları 2-3 yıldır cilalayıp satıyor. Aynısını Apple da yapıyordu.

Dikkate alınacak artısı yazılımın stabil çalışması ve fiyatına uygun donanıma sahip olması.
Gerek bloatware olsun, gerek termal başarısızlığı olsun, en iyisi demek doğru olmaz.

Huawei zamanında Google kazığı yemeseydi bugün telefon piyasasının hâli ne olurdu merak ediyorum.

Huawei zamanında Google kazığı yemeseydi bugün telefon piyasasının hâli ne olurdu merak ediyorum.

Samsung'u bile geçerdi Huawei. Çok iyi markaydı zamanında. Android destekliyorken millet Huaweiden başka cihaz almıyordu. Hem ucuzdu hemde güzeldi. Amiral gemilerini denemedim ama hiç.

Samsung'u bile geçerdi Huawei. Çok iyi markaydı zamanında. Android destekliyorken millet Huaweiden başka cihaz almıyordu. Hem ucuzdu hemde güzeldi. Amiral gemilerini denemedim ama hiç.
Huawei hâlâ güzel cihazlar üretiyor ama işlemci çapında geride kaldılar, mağazada görseydim cihazı denerdim.

Ekran, yazılım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…