Xiaomi telefonum ve Watch 4 saatim ile sorun yaşamadım şimdiye kadar. Tüm özellikleri de çalışıyor, bence sizin saatte sorun var mış.

Saatimde sorun yok. Telefonumu değiştirdikten sonra zaten böyle bir sorun yaşamadım. Telefonumu değiştirmeden önce ablamın Samsung telefonuyla denedik, Samsung müşteri hizmetlerinin önerisiyle. Sorunla karşılaşmayınca telefonumu değiştirdim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Saatimde sorun yok. Telefonumu değiştirdikten sonra zaten böyle bir sorun yaşamadım ve telefonumu değiştirmeden önce ablamın Samsung telefonuyla denedik, Samsung müşteri hizmetlerinin önerisiyle. Sorunla karşılaşmayınca telefonumu değiştirdim.
Peki hocam, sorunu yaşamadığımı varsayarsak alınır mı? Bataryasının iyi durumda olup olmadığını nasıl anlarım? Batarya değişim ücretleri ne kadardır?

Peki hocam, sorunu yaşamadığımı varsayarsak alınır mı? Bataryasının iyi durumda olup olmadığını nasıl anlarım? Batarya değişim ücretleri ne kadardır?

Yok alınmaz 2000 liraya alınır ancak daha üstüne alınmaz. Arayüzde ara sıra donuyor. Saçma sapan işlemci koymuşlar, içine eski sensörler var diye biliyorum, Watch 7 alın bütçe varsa.

Yok alınmaz 2000 liraya alınır ancak daha üstüne alınmaz. Arayüzde ara sıra donuyor. Saçma sapan işlemci koymuşlar, içine eski sensörler var diye biliyorum, Watch 7 alın bütçe varsa.
Çok bir şey beklemiyorum hocam saatten. Babam kullanacak aramalara mesajlara yanıt verecek vs.

Alınır, denemen lazım ama sorun yaşayacağını pek zannetmiyorum. Batarya kısmında çok sıkıntı olmuyor, 2 yıl yoğun aktif şekilde kullandım benimkini, pil ömründe bir değişiklik hissetmedim açıkçası.
W6'da asıl kasasına iyi bak, kasası biraz yumuşak. Darbe ve ezilmeleri iyi kontrol et. Camı iyi ama.

Alınır, denemen lazım ama sorun yaşayacağını pek zannetmiyorum. Batarya kısmında çok sıkıntı olmuyor, 2 yıl yoğun aktif şekilde kullandım benimkini, pil ömründe bir değişiklik hissetmedim açıkçası.
W6'da asıl kasasına iyi bak, kasası biraz yumuşak. Darbe ve ezilmeleri iyi kontrol et. Camı iyi ama.
Batarya değişim ücreti hakkında bir bilginiz var mı peki?
2250 TL'ye elden teslim alıyorum hocam o zaman.

Saatin nerelerine dikkat etmeliyim ve hangi testleri yapmalıyım? Saat 40mm bu arada.

O konularda pek bilgim yok ancak Wi-Fi, hoparlör, internet erişimi, nabız ölçer, yağ ölçer ve stres ölçer özelliklerine dikkat etmeni öneririm. Bunların yanında tansiyon ölçer ve EKG özelliklerine de dikkat et. “Dikkat et” derken, denemeni kastediyorum. Bu arada unutmadan söyleyeyim: EKG ve tansiyon özelliklerini Samsung telefonu kullanmadığın sürece aktif olarak kullanamıyorsun.