Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

ih4terain

Başarılı
Gercekten boyle sans olamaz diye dusunmekteyim artik, gecen actigim konuda bahsettigim gibi gecen hafta telefonumu caldirdim ve eski kulusture dondum. Simdi S23'e karar vermistim, yaninda Watch 6 da(telefonun yaninda 44mm 2K, 40mm 1.5kya dusuyordu) alacaktim, süper olacakti ancak kampanya kalkmis sanirim ve hiçbir sitede yok. Bilgisi olan var midir? Stokla mi alakali?

Daha 1 bilemediniz 2 gun once hem Vatan hem de diger siteler uzerinde sepete eklerken cikiyordu. Simdi hiçbir modelde bulamadim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Kampanya, Samsung tarafından ithal edilen ve Samsung Online Mağaza (Samsung Shop Türkiye | Mobil | Telefon | TV | Beyaz Eşya) veya Shop Samsung Mobil uygulama üzerinden 16.04.2024 - 30.04.2024 tarihleri arasında satın alınmış Samsung Galaxy S23 FE ürünü için geçerlidir.
Eğer bu kampanyadan bahsediyorsan dün bitmiş gibi görünüyor...

@ih4terain Yakın zamanda olmuş olan farklı bir kampanya bulamadım. Süresi bitmiş maalesef, geçmiş olsun...
Kampanya, Samsung tarafından ithal edilen ve Samsung Online Mağaza (Samsung Shop Türkiye | Mobil | Telefon | TV | Beyaz Eşya) veya Shop Samsung Mobil uygulama üzerinden 16.04.2024 - 30.04.2024 tarihleri arasında satın alınmış Samsung Galaxy S23 FE ürünü için geçerlidir.

@ih4terain Yakın zamanda olmuş olan farklı bir kampanya bulamadım. Süresi bitmiş maalesef, geçmiş olsun...

Çözüm

Sanirsam bu kampanya hocam ama Vatan uzerinde sadece 23FE degil hemen hemen tum Samsung modellerinde vardi indirim. Ek olarak Buds 2 Pro'da secebiliyordunuz o da 999 TL'ye geliyordu.
Ben daha uzun sureli bir olay saniyordum, donemlik oldugunu bilsem ucar alirdim...

Son düzenleyen: Moderatör: