Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

seeraddar

Yetkin
Sürekli bağlantı kesiliyor diye bildirim geliyor telefona. Saate bakıyorum bağlantı var diyor. Normalde umursamam ama telefona bağlantı kesildi diye bildirim gelince saat titreşiyor. Rahatsız etmeye başladı, 15 dakika da bir oluyor, nasıl çözebilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Samsung'da oluyor mu bilmiyorum ama bende GM Watch vardı, konum izin vermediğim zaman arada bağlantısı kesiliyordu konum izni istiyordu, ben de verdiğim zaman bağlantı kesilme olayı ortadan kalkıyordu, çok alakasız bir şey ama böyle çözdüm ben. Siz de bir deneyin isterseniz.
Samsung'da oluyor mu bilmiyorum ama bende GM Watch vardı, konum izin vermediğim zaman arada bağlantısı kesiliyordu konum izni istiyordu, ben de verdiğim zaman bağlantı kesilme olayı ortadan kalkıyordu, çok alakasız bir şey ama böyle çözdüm ben. Siz de bir deneyin isterseniz.

Çözüm

Aaaa. Geçen gün şarjı az diye konumu kapatmıştım, demek ondanmış. Çok teşekkürler hocam.

Son düzenleme: