BenGazi
Uzman
Arkadaşlar sa bu ayarlarda temalar kısmına girdikten sonra sizi "Galaxy themes"a atiyor oradan güncelleştirmesini yaptim temanın 1 saattir takılma yok Chrome YouTube'da takılıyorum inşallah takılmaz. İyi sosyaller.
Alın dostlar hayatınızı kurtarın. Adamın anlattığı bit mevzusuna uyun ve One UI 6 sadece Android 14'te çalıştığın unutmayın.(bu uygulama garanti dışı edebilir sizi dikkatli olun!)
Dediğim temalara bir bakiyi akşamlar
başlığı açan üye ile tamamen aynı derdi paylaşıyorum. olan biteni tamamen doğru ve eksiksiz şekilde belirtmiş. nette aranırken bu sayfa karşıma çıktı hemen altında da sizin verdiğiniz yöntemi gördüm. adımları aynen uyguladım ancak bir sonuca ulaşamadım. yeşil ekran mevzusu yine devam ediyor. telefonu bağladığımda odin programı direkt bağlandı ya da algıladı. fotoda belirtilen yazılımı da indirdim kabaca 6 gb bir klasörden bahsediyoruz. odin arayüz üstünde ilgili düğmelere basınca 6 gb dosya üzerinde hangisi eklenecek hemen belli oluyor zaten. start a basınca linkte belirttikleri gibi biraz bekledim ancak değişiklik olmadı maalesef.
merhaba,
Bunu da denedim yine işe yaramadı hatta direkt kitlendi telefon
Adamlar ne biçim bir iş yapmışsa onarmak sanırım imkansız mecbur güncelleme bekleyeceğiz ama asıl korkum gelecek güncelleme ile her şeyin daha berbat olması.
Alın dostlar hayatınızı kurtarın. Adamın anlattığı bit mevzusuna uyun ve One UI 6 sadece Android 14'te çalıştığın unutmayın.(bu uygulama garanti dışı edebilir sizi dikkatli olun!)
Son düzenleme: